Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


«Περίπατος» ή «Μαραθώνιος» οι δημοτικές εκλογές για τον Δήμαρχο Τάσο Μπινίσκο;


Σε δημοσίευμα των Παραπολιτικών αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος πάει για «περίπατο» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Είναι όμως έτσι ακριβώς τα πράγματα;


Ο δήμαρχος έχει σίγουρα τη δυναμική που του δίνει η θέση που κατέχει, καθώς και η στήριξη του κου Σταυριανουδάκη και κατ' επέκταση συστημάτων εντός της Νέας Δημοκρατίας που μπορούν π.χ. να δημοσιεύουν με ευκολία ανεπιβεβαίωτα άρθρα-δημοσκοπήσεις όπως το συγκεκριμένο σε εφημερίδες και ιστοσελίδες όπως τα Παραπολιτικά.

Η πραγματικότητα στον δήμο μας όμως είναι λίγο διαφορετική. Πολλά είναι τα προβλήματα που ακολουθούν τον κο Μπινίσκο από τη θητεία του ως δήμαρχος αυτήν την τετραετία, αλλά και από την προηγούμενη θητεία που ήταν αντιδήμαρχος του κου Σταυριανουδάκη.

Μεγάλα έργα στην πόλη άργησαν να υλοποιηθούν και οι πολίτες ενώ ακούν συνεχώς για έργα εκατομμυρίων ευρώ, δεν βλέπουν να βελτιώνεται ουσιαστικά η ποιότητα ζωής τους.

Ο τρόπος που έχει χειριστεί μέχρι σήμερα το έργο του Κυβερνητικού πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ είναι ένα ακόμη ερωτηματικό, αφού δέχεται σκληρή κριτική από όλους τους αντιπάλους του.

Το δημοσίευμα των Παραπολιτικών ξεχνάει επίσης ότι η μεγαλύτερη διάσπαση έχει έρθει στην παράταξη του δημάρχου Μπινίσκου, αφού ο έταιρος υποψήφιος προερχόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, κος Νίκος Τσιλίφης, έχει πάρει μαζί του αρκετά από τα στελέχη της διοίκησής του και ειδικά αρκετούς αντιδημάρχους με τους οποίους πορευόταν για πολλά χρόνια μαζί και μόλις πριν λίγους μήνες χώρισαν τους δρόμους τους.

Άλλωστε, ακόμα και αν δεχτούμε ότι έχει σίγουρη την πρώτη θέση, τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα στον δεύτερο γύρο για αυτόν, αφού η αντιπολίτευση είναι εναντίον του και το πιο πιθανό θα στηρίξει όποιον κι αν βρεθεί στον 2ο γύρο εκτός από τον κο Μπινίσκο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια