Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ατύχημα με TΑΞΙ που μπήκε σε βιτρίνα καταστήματος στη Δάφνη.

Ένα ακόμη ατύχημα με ΤΑΞΙ στη περιοχή του Δήμου Δάφνη Υμηττού. Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με το αναποδογυρισμένο ΤΑΞΙ σε γειτονιά του Υμηττού προστέθηκε ένα ακόμα ατύχημα με ΤΑΞΙ. Σήμερα Σάββατο 28/12 γύρω στις 13.00 το μεσημέρι στο σημείο που η Λεωφόρο Βουλιαγμένης συναντά το φανάρι της καθόδου της οδού Γραβιάς, για άγνωστους λόγους οδηγός ΤΑΞΙ χάνει τον έλεγχο του οχήματος και με μεγάλη ταχύτητα εισβάλει μέσα σε βιτρίνα καταστήματος Αθλητικών ειδών επί της οδού Χίου.
Εκτός από τις υλικές ζημιές στο κατάστημα και στο όχημα ευτυχώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας δεν σημειώθηκε τραυματισμός, είτε στο οδηγό, είτε σε περαστικό, είτε σε όσους βρισκόντουσαν εντός του καταστήματος.
Να σημειώσουμε ότι το σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους περαστικούς διότι είναι ένας πολυσύχναστος κόμβος και επιπλέον η εμμονή του δήμου να αντικαθιστά την άσφαλτο στο οδόστρωμα με κυβόλιθους με τη ολισθηρότητα που παρουσιάζουν με τη φθορά των χρόνων τους δημιουργούνται ακόμα πιο επικίνδυνες συνθήκες τόσο σε πεζούς όσο και σε οχήματα. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί πεζοί βλέποντας το στρωμένο με κυβόλιθους οδόστρωμα έχουν πολλές φορές βρεθεί να κινδυνέουν από τα οχήματα που είτε κατεβαίνουν την πολυσύχναστη οδό Γραβιάς είτε στρίβουν από τη βουλιαγμένης στην οδό Χίου για να συναντήσουν την Ηλιουπόλεως.
Η λάθος κατασκευή του οδοστρώματος από τη πλευρά του δήμου επί των καθόδων σε μια κεντρική οδό όπως αυτή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης αποτελεί εγκληματική ενέργεια και επιτέλους ο Δήμος Δάφνης Υμηττού πρέπει να εισακούσει τις φωνές της αντιπολίτευσης να ξαναδεί το θέμα. Είναι σίγουρο ότι έχουν δαπανηθεί χιλιάδες ευρώ για αυτές τις κατασκευές αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί φρένο στο να διορθώσουν το λάθος τους.
Σήμερα δεν είχαμε ανθρώπινο τραυματισμό ας γίνει κάτι τώρα πριν συμβεί κάτι που δεν θα διορθώνεται.
Πηγή: notosvoice.gr