Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ηλεκτρονικές αιτήσεις για εγγραφή στο Δ.ΙΕΚ Δάφνης-Υμηττού χωρίς παράλληλο μηχανογραφικόΌσοι απόφοιτοι Λυκείου (συμπεριλαμβανομένων των μη επιτυχόντων με παράλληλο μηχανογραφικό) ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Δ.ΙΕΚ Δάφνης-Υμηττού, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στο σύστημα Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων από τη Δευτέρα 31-07-2023 μετά τις 9 π.μ. μέχρι την Τετάρτη 06-09-2023 στις 15:00.

Οι νέες ειδικότητες που θα λειτουργήσουν τον Οκτώβριο 2023 στο Δ.ΙΕΚ Δάφνης-Υμηττού είναι οι εξής:

  1. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ 
  2. ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
  3. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
  4. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • Τα μαθήματα στο ΙΕΚ πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες κατά τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή, στη ζώνη ωρών 15:10-20:50.
  • Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Το όριο απουσιών είναι το 15% του συνόλου των προβλεπόμενων ωρών διδασκαλίας του μαθήματος κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Δεν υπάρχουν δικαιολογημένες απουσίες.
  • Η φοίτηση στο Δ.ΙΕΚ Δάφνης-Υμηττού είναι δωρεάν.
  • Γίνονται δεκτοί απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου (Γενικού, Επαγγελματικού), ανεξαρτήτως ηλικίας.
  • Οι καταρτιζόμενοι κάτω των 22 ετών δικαιούνται Δελτίο Μειωμένου Εισιτηρίου («Πάσο») για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια