Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Το “αντίο” του Αμύντα στον Ντόνοβαν Μάρσαλ που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα την Τετάρτη 26/7/23


Ο Αμύντας, η μοναδική όπως αποδείχθηκε ελληνική ομάδα που αγωνίστηκε ο αδικοχαμένος Ντόνοβαν Μάρσαλ, τον αποχαιρέτησε με ανακοίνωση.

Ιδού τι αναφέρει:

“Σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Υμηττού Αμύντα, εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά της για την απώλεια του πρώην αθλητή της Donovan Marshall-Johnson, που άφησε την τελευταία του πνοή, απρόσμενα, σε ηλικία 31 ετών.

Ο Μάρσαλ ήταν ουσιαστικά ο πρώτος ξένος στην ιστορία των Υμηττιωτών, συνέβαλε καθοριστικά στην παραμονή στην Elite League και με την έντονη του και λαμπερή προσωπικότητα, ενθουσίαζε κάθε Σάββατο τους φίλους της ομάδας μας!

Σε τέτοιες στιγμές είναι δύσκολο να περιγράψουμε με λόγια μια τέτοια απώλεια, για έναν αθλητή ο οποίος σε 4 μόλις μήνες άφησε το αγωνιστικό του στίγμα και αγαπήθηκε από όλα τα μέλη της ομάδας μας!

Θερμά συλλυπητήρια από όλους μας στους δικούς του και ιδιαίτερα στην οικογένειά του.
Για πάντα στην καρδιά μας Μάρσαλ! Rest in peace”.

Ο Αμερικανός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα το μεσημέρι της Τετάρτης (26/7), βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο.

Ο Μάρσαλ είχε αγωνιστεί στον Αμύντα στο δεύτερο μισό του περυσινού πρωταθλήματος της Elite League και πριν από λίγες εβδομάδες είχε πάρει μεταγραφή στον Πανιώνιο.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ατζέντης του.
 

Η ΕΟΚ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον τραγικό χαμό του Ντόνοβαν Μάρσαλ σε τροχαίο δυστύχημα.

Αναλυτικά:

“Ένας αθλητής που πρόλαβε σε μικρό διάστημα παραμονής στη χώρα μας να διακριθεί, για τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ – Τζόνσον, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 30 ετών με το άκουσμα της είδησης να προκαλεί σοκ.

Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Αμερικανός αθλητής μας “συστήθηκε” με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη.

Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του.

Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια