Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ολοκληρώνεται το παζλ της διάσπασης της διοίκησης Μπινίσκου στον δήμο Δάφνης-Υμηττού με την προσχώρηση 2 ακόμη δημοτικών συμβούλων στην παράταξη Τσιλίφη

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ της διάσπασης της διοίκησης στον δήμο Δάφνης-Υμηττού, αφού σήμερα ανακοινώθηκε η προσχώρηση δύο ακόμη δημοτικών συμβούλων (Γιαννακούρας και Κατσαρός) στην παράταξη του κου Τσιλίφη από τη διοίκηση του κου Μπινίσκου. Ο μεν κος Γιαννακούρας μέχρι πρότινος ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, ενώ αντίθετα ο δε κος Κατσαρός παραμένει στη θέση του Προέδρου της μονομετοχικής, διατηρώντας τη θέση που του έχει παραχωρήσει ο Δήμαρχος Μπινίσκος.

Έτσι ο Δήμαρχος κος Αναστάσιος Μπινίσκος συνεχίζει να διοικεί με μειοψηφία τον δήμο Δάφνης-Υμηττού υποστηριζόμενος πια μόνο από 10 από τους 33 δημοτικούς συμβούλους συνολικά. 

Μπορεί 23 δημοτικοί σύμβουλοι πλέον να αντιπολιτεύονται τον κο Μπινίσκο, όμως συμβαίνουν τα εξής περίεργα: 

  • Εντός δημοτικού συμβουλίου δεν έχει αποχωρήσει με ανεξαρτητοποίηση κανένας από την παράταξη του Δημάρχου, ενώ εκτός λειτουργούν οι περισσότεροι ως μέλη άλλης παράταξης. 
  • 2 από τους δημοτικούς συμβούλους που έχουν αποχωρήσει από τη διοίκηση Μπινίσκου και έχουν προσχωρήσει στον Τσιλίφη, εξακολουθούν να είναι έμμισθοι πρόεδροι οργανισμών του δήμου (Τζιβελέκας και Κατσαρός).
  • Η πλειοψηφία των εισηγήσεων της διοίκησης Μπινίσκου συνεχίζει να περνάει κανονικά χάρις τις ψήφους ή/και της ανοχής των συμβούλων του κου Τσιλίφη.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το επόμενο δημοτικό συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού, αφού μεταδίδεται διαδικτυακά.

Εδώ οι προηγούμενες εξελίξεις σχετικά με την υποψηφιότητα Τσιλίφη

Η σχετική ανακοίνωση του κου Τσιλίφη:

"Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για τον συνδυασμό μας! Η παράταξη «Δάφνη-Υμηττός μαζί!» αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα μου για το αξίωμα του Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού.

Αποτελεί για εμένα μεγάλη τιμή και ευθύνη η συνεργασία με μια δημοτική παράταξη την οποία στις Δημοτικές εκλογές του 2019 εμπιστεύθηκε το 11% των συμπολιτών μας! Ευχαριστώ τον επικεφαλής της παράταξης Δημήτρη Γιαννακούρα, τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Θοδωρή Κατσαρό και τα μέλη για την απόφασή τους.

Όλοι μαζί, με αίσθημα ευθύνης, με αποφασιστικότητα και αγάπη προς τον Δημότη θα κάνουμε την Πόλη μας πιο καθαρή, πιο ανθρώπινη και πιο όμορφη!"

Η σχετική ανακοίνωση του κου Γιαννακούρα:

"Η παράταξη «Δάφνη – Υμηττός μαζί!» στηρίζει την υποψηφιότητα του υποψηφίου Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού Νίκου Τσιλίφη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Η Ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη «Δάφνη – Υμηττός μαζί!»  ο επικεφαλής της Δημήτρης Γιαννακούρας και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατσαρός Θοδωρής , ανακοινώνουμε την εκλογική μας συνεργασία με την ανεξάρτητη  δημοτική παράταξη του υποψήφιου δημάρχου κ. Νίκου Τσιλίφη.

 Η δημοτική μας παράταξη «Δάφνη – Υμηττός μαζί!» είχε κερδίσει την υποστήριξη του 11% των συνδημοτών μας στις τελευταίες δημοτικές εκλογές το 2019. Κατά τα τελευταία 4 χρόνια, οι εκλεγμένοι δημοτικοί μας σύμβουλοι, καθώς και το σύνολο των στελεχών μας, είχαμε σημαντική παρουσία στα τεκταινόμενα του δήμου μας και παρήγαμε σημαντικό έργο προς όφελος των συμπολιτών μας. 

Φιλοσοφία μας είναι ότι η συνεργασία ενεργών ανθρώπων ,με γνώση των τοπικών προβλημάτων και με κοινό όραμα για το δήμο μας, λειτουργεί πάντα προς όφελος των πολιτών. Συνεπώς, η απόφασή μας για εκλογική συνεργασία με τη δημοτική παράταξη του κ. Νίκου Τσιλίφη θεωρούμε ότι είναι η ιδανική επιλογή για το μέλλον του δήμου μας. 

Δεσμευόμαστε ότι όλοι μαζί θα συνεργαστούμε  ώστε η Δάφνη και ο Υμηττός να γίνουν για τους δημότες τους πιο ανθρώπινοι, με σύγχρονη λειτουργική διοίκηση, με κοινωνικό έργο προς του ευάλωτους συμπολίτες μας και με περισσότερη στήριξη στον πολιτισμό, στον αθλητισμό  και στις τέχνες. Οι κοινές μας εμπειρίες, οι γνώσεις των προβλημάτων και το κοινό μας όραμα είναι η εγγύηση της επιτυχίας μας.  

Η Δημοτική παράταξη «Δάφνη – Υμηττός μαζί!»"

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτώβριο 2023 σε Δάφνη Υμηττό. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια