Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ακόμα δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου, ακολουθούν τον Τσιλίφη στις εκλογές

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο(27-4-2023) έγιναν οι ανακοινώσεις, όπου ακόμα δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημάρχου, ακολουθούν τον Τσιλίφη στις εκλογές.

Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Κώστα Λιούτα που ανακοίνωσε τη στήριξή του στον Τσιλίφη, χωρίς ωστόσο να δηλώνει ότι θα παραιτηθεί από την έμμισθη θέση του Αντιδημάρχου, καθώς και ο Μενέλαος Κρούσος, που είχε εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο Αναστασόπουλου και ανήκει μετά τη σύμπραξη στην ομάδα Μπινίσκου, δήλωσε τη στήριξη στον Τσιλίφη.

Έκπληξη παραμένει ότι μέχρι σήμερα, ενώ 5 δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Μπινίσκου(Τσιλίφης,Τζιβελέκας,Βογιατζόγλου,Λιούτας,Κρούσος), έχουν δηλώσει ότι δεν στηρίζουν πια τον Δήμαρχο, συνεχίζουν να παραμένουν μέλη της δημοτική του παράταξη εντός δημοτικού συμβουλίου.

Εδώ οι προηγούμενες εξελίξεις σχετικά με την υποψηφιότητα Τσιλίφη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.