Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ποιος Γκριγκόνις; Ο Διαμαντόπουλος του Αμύντα... (vid)


Μπορεί ο Γκριγκόνις να έβαλε ένα καλάθι που το βλέπουμε σπάνια στα ελληνικά γήπεδα, όμως ένας πρώην καλαθοσφαιριστής του Αμύντα που σταμάτησε πρόσφατα, είχε βάλει πριν μερικά χρόνια ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό!


Ο Μάριους Γκριγκόνις έβαλε ένα απίστευτο καλάθι στον πρώτο τελικό της Basket League, αφού ο Λιθουανός του Παναθηναϊκού σούταρε την μπάλα ενώ ήταν καθισμένος στο παρκέ. Ο Σπύρος Διαμαντόπουλος το έκανε πάντως πρώτος τον καιρό που αγωνιζόταν με τον Αμύντα στην Α2.

Ο πρώην πλέον καλαθοσφαιριστής αφού πρόσφατα ανακοίνωσε ότι δεν θα ξαναμπεί στα παρκέ ως παίκτης, είχε σημειώσει ένα πολύ πιο δύσκολο καλάθι. Ο Αμύντας αντιμετώπιζε στις 6 Μαΐου του 2017 τον Ηρακλή, με τον Διαμαντόπουλο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να γλιστράει.

Ο πρώην καλαθοσφαιριστής ήταν σε θέση πιο μακριά από τον Γκριγκόνις, όμως με άψογο στυλ είχε στείλει την μπάλα στο καλάθι.

Ο ίδιος μάλιστα είχε κάνει και ανάρτηση για το απίστευτο καλάθι του, επισημαίνοντας:

«Και με αυτό το blooper τελειώνει άλλη μία φανταστική μπασκετική χρόνια για μένα και την ομάδα μου τον ΑΜΥΝΤΑ. Με ρεκόρ 15-15 στην 8η θέση και σε μια κατηγορία -A2- που τα μπάτζετ κάνουν κρότο αυτή η ομάδα έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το διαφορετικό. Έχει ανθρώπους έντιμους κι αυθεντικούς που αγαπούν το μπάσκετ και λειτουργούν όπως κ μέσα στις οικογένειες τους. Κι αυτό είναι που εγώ γουστάρω σε αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ απ' τα βάθη της καρδιάς μου τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου που εδώ και 3 χρόνια παλεύουμε, τσακωνόμαστε, ματώνουμε, στεναχωριόμαστε, πανηγυρίζουμε ΜΑΖΙ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια