Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη – Ανανέωσε ο Μουστόπουλος (vid)

Η Δάφνη ξεκινάει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ενόψει της συμμετοχής της στην Β’ Εθνική, και μετά την πρόσληψη του Γιάννη Μάνου, έφτασε και στην πρώτη της ανανέωση.

Έτσι, στην Αθηναϊκή ομάδα θα συνεχίσει για 3η διαδοχική χρονιά ο Διονύσης Μουστόπουλος (2,01 – 31 ετών), που δείχνει να ριζώνει στην Δάφνη, ενώ θα συνεργαστεί με τον Γιάννη Τζιβελέκα για 6η σεζόν, με τους δυο τους να έχουν κοινή πορεία σε Μανδραϊκό, Παγκράτι και φυσικά στην τωρινή τους ομάδα.

Η «κολόνα» της Δάφνης ήταν από τους στυλοβάτες της ανόδου, και την κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έχοντας 13,3 πόντους ανά αγώνα, ενώ πρόθεση της διοίκησης είναι να κρατήσει το μεγαλύτερο μέρος από το ρόστερ που την έφερε ως εδώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η κολώνα του Α.Ο. ΔΑΦΝΗΣ και ο καλύτερος ψηλός της φετινής Γ εθνικής και του χρόνου ντυμένος στα κιτρινόμαυρα θα συνεχίσει να μας προσφέρει τις υπηρεσίες του και την ποιότητα του, με θέαμα και ουσία.

Να αναφέρουμε ότι ψάξαμε πολύ για να βρούμε ένα κάρφωμα γιατί δεν έκανε και πολλά φέτος!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΑΦΝΑΡΑ !!!"

 

Πηγή: basketa.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια