Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Δάφνης – Υμηττού: Άμεση συνεδρίαση του ΔΣ με μοναδικό θέμα την κατάσταση του συνόλου της σχολικής στέγης στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Την άμεση συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την κατάσταση του συνόλου της σχολικής στέγης στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού, συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών σταθμών, ζητά με αίτημα που κατέθεσε στη δημοτική Αρχή, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δάφνης – Υμηττού με αφορμή την πτώση κουφώματος εντός αίθουσας διδασκαλίας του 7ου Νηπιαγωγείου Δάφνης που συστεγάζεται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στη Δάφνη.

Παράλληλα απαιτεί «την προσκόμιση των απαραίτητων εγγραφών από την Τεχνική Υπηρεσία που να πιστοποιούν τη μέθοδο και τα αποτελέσματα των ελέγχων επάρκειας και αντισεισμικής θωράκισης των εν λόγο κτηρίων».

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κο Χρήστο Λιακόπουλο

Δήμαρχο Δάφνης- Υμηττού κ ο Αναστάσιο Μπινίσκο

Δημοτική Αρχή

Επικεφαλής των παρατάξεων

Δημοτικούς Συμβούλους

ΘΕΜΑ: Άμεση συνεδρίαση του ΔΣ με μοναδικό θέμα την κατάσταση του συνόλου της σχολικής στέγης στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού

Με αφορμή τις εξελίξεις-συμβάν στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης – 7ο Νηπιαγωγείο Δάφνης, αιτούμαστε την άμεση συνεδρίαση του ΔΣ με μοναδικό θέμα την κατάσταση του συνόλου της σχολικής στέγης στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού, συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών σταθμών.

Απαιτούμενη η προσκόμιση των απαραίτητων εγγραφών από την Τεχνική Υπηρεσία που να πιστοποιούν τη μέθοδο και τα αποτελέσματα των ελέγχων επάρκειας και αντισεισμικής θωράκισης των εν λόγο κτηρίων.


Για τη Λαϊκή Συσπείρωση,

Οι Σύμβουλοι

Τόλια Κηπουρού Ναυσικά,

Θεοδωρόπουλος Δημήτριος,

Λεμπέσης Κολοκυθάς Ελευθέριος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια