Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία Συλλόγου γονέων 2ου Δημοτικού Δάφνης για την πτώση φεγγίτη στην αίθουσα του 7ου Νηπιαγωγείου Δάφνης

Ανακοίνωση-Διαμαρτυρία Συλλόγου γονέων 2ου Δημοτικού Δάφνης για το συμβάν με την πτώση του φεγγίτη στην αίθουσα του 7ου Νηπιαγωγείου Δάφνης:

Αγαπητοί γονείς σας ενημερώνουμε για την ανακοίνωση-διαμαρτυρία που έστειλε σήμερα ο σύλλογος προς τις αρμόδιες διευθύνσεις του Δήμου. 

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Μετά από το ανησυχητικό συμβάν με την πτώση του φεγγίτη στην αίθουσα του 7ου νηπιαγωγείου, που φιλοξενείται προσωρινά στο 2ο δημοτικό σχολείο Δάφνης, επανερχόμαστε ξανά να υπενθυμίσουμε την κακή κατάσταση που βρίσκεται το σχολείο μας. 

Δυστυχώς όσες επιστολές κι αν έχουν σταλεί τόσο από τον σύλλογό μας όσο και από την διεύθυνση του σχολείου φαίνεται πως, αν δεν έχουμε κάποιο γεγονός που θα μας ταρακουνήσει και θα μας ανησυχήσει για την ασφάλεια των παιδιών μας που βρίσκονται καθημερινά στα σχολεία μας, δεν αντιμετωπίζονται με τη δέουσα προσοχή από τους αρμόδιους του Δήμου.

Οι επιστολές μας έρχονται να επιβεβαιώσουν ότι δεν είμαστε υπερβολικοί, δεν είμαστε γραφικοί όταν φωνάζουμε ότι το σχολείο μας είναι ξεχασμένο και παραμελημένο. 

Δεν είμαστε υπερβολικοί όταν μιλάμε για την ασφάλεια των παιδιών μας. 

Δεν είμαστε υπερβολικοί όταν φωνάζουμε για όσα δεν έχουν γίνει και επαναλαμβάνουμε τα ίδια αιτήματα χρόνια τώρα. 

Και δεν είμαστε υπερβολικοί όταν κατά τύχη δεν είχαμε κάποιο θύμα με την πτώση του φεγγίτη. 

Όλοι μαζί, ενώνουμε τις φωνές μας και φωτίζουμε άλλη μια φορά τα προβλήματα του σχολείου μας, όπως επανειλημμένα σας έχουν σταλεί και είστε ενήμεροι. 

- Άμεση αντικατάσταση των αλουμινίων του νηπιαγωγείου και διασφάλιση της ασφάλειας των παιδιών που φοιτούν σε αυτό

- Εργασίες για την αποχέτευση του νηπιαγωγείου

- Έλεγχος των αλουμινίων όλου του κτιρίου για να διασφαλιστεί η σταθερότητά τους και η ασφάλεια των παιδιών και άμεσος προγραμματισμός αντικατάστασής τους. 

- Σύνδεση με φυσικό αέριο που είναι σε αναμονή πολλά έτη 

- Αντικατάσταση καυστήρα για να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης όλων των τάξεων

- Ηλεκτρολογική αναβάθμιση για να μπορούν να λειτουργούν σε όλες τις τάξεις οι υπολογιστές, οι διαδραστικοί πίνακες, τα φώτα, που δεν είναι εφικτό σήμερα

- Αντικατάσταση- ανακαίνιση τουαλετών, υπενθυμίζουμε το κατεπείγον του θέματος για θέματα υγιεινής  

- Τοποθέτηση ρολών στις 2 εισόδους προς τις αίθουσες για λόγους ασφαλείας. 

- Στέγαστρα για να μπορούν τα παιδιά να έχουν χώρο για το διάλλειμα τις βροχερές ημέρες αλλά και τις ημέρες με μεγάλη ηλιοφάνεια

- Στατικός έλεγχος κτιρίου

- Αναβάθμιση του δαπέδου της αυλής που έχει σκάσει και προκαλούνται ατυχήματα  

- Ολοκλήρωση των ελαιοχρωματισμών κτιρίου και πορτών, που ξεκίνησαν μια εβδομάδα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί

- Αναβάθμιση ίντερνετ  για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου και της διδασκαλίας των μαθημάτων

Είναι επιτακτική η ανάγκη και προφανής η υποχρέωσή σας για τη διασφάλιση της ασφάλειας των παιδιών που φοιτούν στο 7ο Νηπιαγωγείο και στο 2ο Δημοτικό σχολείο και ως γονείς δεν θα ανεχτούμε καμιά έκπτωση σε αυτό. 

Αναμένουμε τις ενέργειές σας άμεσα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

Η Πρόεδρος

Κ. Γκιώνη


Η Γραμματέας

Ε. Σιδέρη


Φωτογραφικό υλικό από το Συμβάν:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια