Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αντωνάκης Γιώργος - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού - Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού

 


Βιογραφικό

Γεννήθηκα το 1975 στον Υμηττό, όπου και κατοικώ έκτοτε. Είμαι παντρεμένος και πατέρας 3 κοριτσιών, μαθητριών του 1ου Γυμνασίου Υμηττού.

Είμαι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευμένος στην Ιατρική Βιοπαθολογία-Μικροβιολογία από το Γ.Ν.Α. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ. Από το 2010 έως σήμερα διατηρώ ιδιωτικό διαγνωστικό ιατρείο.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος και αρχηγός επί μια δεκαετία στην τοπική ομάδα μπάσκετ ΑΟ ΥΜΗΤΤΟΥ-ΧΑΡΑΥΓΗΣ, ενώ πλέον συμμετέχω στην ομάδα μπάσκετ βετεράνων του ΑΜΥΝΤΑ.

Έχω βαθιές ρίζες στον Υμηττό, καθώς το 1964 ο παππούς μου, Νικόλαος Αντωνάκης, έχτισε τον ιστορικό πλέον θερινό κινηματογράφο της περιοχής, τον ΑΜΥΝΤΑ.

Ο Υμηττός για εμένα αποτελεί μια ιδεώδη γειτονιά, ένα μικρό χωριό-όαση με προσωπικές ανθρώπινες σχέσεις, μια περιοχή με χαμηλή οικιστική ανάπτυξη – τον χαρακτήρα της οποίας οφείλουμε όλοι να προστατεύσουμε και να βελτιώσουμε.

Με χαρά θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας, της Δάφνης και του Υμηττού.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια