Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αντωνιάδη Φωτεινή - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού - Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Μελβούρνη Αυστραλίας. Μεγάλωσα στη Χαραυγή, όπου ζω από το 1972. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Υμηττού και στη συνέχεια σπούδασα προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών και τουριστικά επαγγέλματα.

Έχω εργαστεί στον δήμο Υμηττού και στη συνέχεια στον χώρο του Τουρισμού, σε μεγάλα τουριστικά γραφεία για αρκετά χρόνια ως υπεύθυνη αεροπορικού εισιτηρίου και ναυλομεσίτρια σκαφών αναψυχής. Σήμερα εργάζομαι σε ιδιωτική επιχείρηση.

Είμαι μητέρα δύο παιδιών, 21 και 13 χρονών αντίστοιχα, τα οποία μεγαλώνουν στη Χαραυγή, στις γειτονιές της, στα σχολεία του δήμου μας, στις δράσεις των συλλόγων γονέων, στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, στις φιλίες και τις παρέες τους.

Η αγάπη μου για τον τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνουν τα παιδιά μου με κάνουν να νιώθω την ανάγκη να προσφέρω και να δίνω στα κοινά του και με ώθησαν, για δεύτερη φορά, να ενώσω τις δυνάμεις μου με την Όλγα Χριστινάκη και τους Πολίτες Σε Κίνηση.

Γιατί πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να αποκτήσουμε τον δήμο που μας αξίζει, τον δήμο που σέβεται του Πολίτες του, τον δήμο που θέλει να πάει μπροστά….



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια