Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Δάφνης – Υμηττού για την ακύρωση δρομολογίου για τα «θαλάσσια μπάνια» των μελών των ΚΑΠΗ

Σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής Δάφνης-Υμηττού, ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν και για την αναβολή του θαλάσσιου μπάνιου των ΚΑΠΗ. Νωρίτερα είχε βγει ανακοίνωση εναντίον του δήμου για το συγκεκριμένο θέμα από την Πόλη Φωτεινή.

Η ανακοίνωση του Δήμου Δάφνης-Υμηττού σχετικά με την ταλαιπωρία των ηλικιωμένων:

Σας ενημερώνουμε πως το προγραμματισμένο για σήμερα 28/7 δρομολόγιο από τον Υμηττό για τα «θαλάσσια μπάνια» των μελών των ΚΑΠΗ , αναβλήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης του πούλμαν. Της Δάφνης πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Το πρακτορείο μας ενημέρωσε στις 8πμ και παρόλες τις προσπάθειες που καταβάλαμε δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί εκείνη την ώρα διαθέσιμο πούλμαν για να αντικαταστήσει το χαλασμένο ( λόγω αυξημένης τουριστικής περιόδου ).

Προσπαθήσαμε άμεσα να ειδοποιήσουμε τα μέλη των ΚΑΠΗ μας για την έκτακτη αναβολή του μπάνιου, λόγω βλάβης του πούλμαν, δυστυχώς όμως κάποια μέλη είχαν ξεκινήσει ήδη για το σημείο συνάντησης.

Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν και για την αναβολή του θαλάσσιου μπάνιου τους.

Είμαστε σε επαγρύπνηση και σε συνεννόηση με το τουριστικό γραφείο για την αποφυγή παρόμοιου γεγονότος στο μέλλον .

Η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Πόλη Φωτεινή:

 👉 Λυπηρή απαξίωση των ηλικιωμένων συμπολιτών μας!

Τα ΚΑΠΗ του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, οργανώνουν καθημερινά αποδράσεις στη θάλασσα για τα μέλη τους. Για τον λόγο αυτόν, πούλμαν συνεργαζόμενης εταιρείας παραλαμβάνει τους δημότες μας. από διάφορα σημεία της πόλης μας.

Σήμερα το πρωί, όπως πληροφορηθήκαμε από συνδημότη μας των ΚΑΠΗ του Υμηττού, το πούλμαν που θα τους μετέφερε στη θάλασσα για το μπάνιο τους, δεν ήρθε. 

Όχι μόνο δεν πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία ενημέρωση η συγκεκριμένη απόδραση, αλλά ο Δήμος «φρόντισε» να αφήσει τους δημότες μας να περιμένουν για αρκετή ώρα κάτω από αυτές τις ακραίες θερμοκρασίες.

Η ενημέρωση ήρθε από υπάλληλο του Δήμου, χωρίς καμία απολογία ή αιτιολογία γιατί συνέβη αυτό, παρά μόνο ότι το πούλμαν δεν θα έρθει! 

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί, αλλά σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία που έχει αναλάβει τη μεταφορά των ανθρώπων οφείλει να είναι συνεπής και, αν προέκυψε βλάβη ή κάτι παρόμοιο, να φροντίσει για την επίλυση του προβλήματος π.χ. με αντικατάσταση του οχήματος.

Για άλλη μια φορά φάνηκε η αδιαφορία του Δήμου Δάφνης-Υμηττού στις ανάγκες των δημοτών μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια