Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ο ΣΠΑΥ συνεδρίασε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού

Διά ζώσης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΥ πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Δάφνης – Υμηττού.

Ο τόπος της συνεδρίασης δεν επελέγη τυχαία, καθώς ο Δήμος Δάφνης Υμηττού είναι από τα νεοεισαχθέντα μέλη του Συνδέσμου και συμβολικά τελέστηκε η πρώτη συνεδρίαση στην έδρα του.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος καλωσόρισε και επίσημα τον Δήμο Δάφνης – Υμηττού στην μεγάλη οικογένεια του Συνδέσμου με αφορμή την πρώτη Συνεδρίαση, όπου ο Δήμος συμμετέχει επίσημα πλέον, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει ο ΣΠΑΥ στη συνεργασία με άλλους Δήμους της επικράτειας όπου θα αντλήσουν την τεχνογνωσία του ΣΠΑΥ με σκοπό την δημιουργία αντίστοιχων Συνδέσμων σε όλη την Ελλάδα.

Με τη σειρά του και ο Δήμαρχος Δάφνης – Υμηττού Αναστάσιος Μπινίσκος ευχαρίστησε σαν οικοδεσπότης τα μέλη του συμβουλίου και τόνισε τη σημαντικότητα της συνεργασίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Κατά τη συνεδρίαση ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρόντες η ένταξη του Δήμου Αθηναίων στην οικογένεια του ΣΠΑΥ, καθώς επίσης και η έναρξη των διαδικασιών για την ένταξη του Δήμου Π. Φαλήρου στον Σύνδεσμο, μετά από έγγραφη επιστολή / αίτημα και του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού διευρύνεται και αποδεικνύει έμπρακτα ότι η ισχύς έρχεται εν τη ενώσει.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης, ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης και ο Δήμαρχος Βύρωνας Γρηγόρης Κατωπόδης καθώς επίσης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΥ.

Πατήστε εδώ για να δείτε λεπτομέρειες για την αποχώρηση και την επανένταξη του δήμου Δάφνης-Υμηττού στον ΣΠΑΥ.
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια