Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Αμύντας: Ανακοίνωση-απάντηση για τον αγώνα με τον Παπάγο

 


Ο Αμύντας εξέδωσε ανακοίνωση, σε συνέχεια της αναμέτρησης της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, το περασμένο Σάββατο, στο κλειστό του Παπάγου.

Η ανακοίνωση του Αμύντα αναφέρει:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Προς μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε μέσω του ηλεκτρονικού τύπου την  ανακοίνωση της ομάδας του Παπάγου. Επειδή ως ΑΜΥΝΤΑΣ δικαιούμαστε να μιλάμε για ήθος  και ευ αγωνίζεσθε, θέλουμε, απλά να ενημερώσουμε τη Μπασκετική οικογένεια και όχι μόνο, για  όσα έλαβαν χώρα στη προχθεσινή μας αναμέτρηση στο γήπεδο του Παπάγου. 

Όλα ξεκίνησαν με τον τραυματισμό του αθλητή μας Marshall, που στα 22΄και 24΄΄  συμμετοχής, το μαρκάρισμά του ήταν ιδιαίτερο σκληρό, χωρίς να δοθεί φάουλ. Ο αθλητής του  Παπάγου πλησίασε τον παίκτη μας προκειμένου να απολογηθεί, αλλά ο κ. Λιόγας τον απέτρεψε  μιας και εκ μέρους μας υπήρχε μεγάλη αναστάτωση από τον τραυματισμό του καλύτερου παίκτη  μας. 

Άμεσα επενέβη ο κ. Υφαντής και άρχισε να υβρίζει χυδαία τον κ Λιόγα (μάνα, γονείς, κλπ), και  με άσεμνες χειρονομίες να απειλεί!! Το χειρότερο ήταν ότι ξεσήκωσε τους “θερμόαιμους” φιλάθλους της ομάδος του.  

Οι “φίλαθλοι” του Παπάγου δεν έχασαν δευτερόλεπτο, άρχισαν να υβρίζουν εν χορώ τον  κ. Λιόγα και παραβιάζοντας τη σιδερένια πόρτα που χώριζε τους φιλάθλους των δύο ομάδων,  στράφηκαν κατά των δικών μας φιλάθλων και κυρίως να σπρώχνουν και να “τραμπουκίζουν” τα  δωδεκάχρονα παιδιά των ακαδημιών μας, που ήταν όρθια πίσω από τη μπασκέτα στην εξέδρα  και να τους προπηλακίζουν προκειμένου να εισέλθουν εντός του αγωνιστικού χώρου, προς τον  πάγκο της ομάδος μας. 

Παρόλες τις προσπάθειες των δυο “πάγκων” για ηρεμία, δυστυχώς ο κ. Υφαντής συνέχισε  να υβρίζει και να απειλεί τον κ. Λιόγα, δυναμιτίζοντας την όλη κατάσταση. Αποτέλεσμα όλων  αυτών ήταν οι διαιτητές να αποσυρθούν στα αποδυτήριά και αφού ενημέρωσαν και τα δυο  σωματεία (παρουσία κομισάριου και του υπεύθυνου της μικρής αστυνομικής δύναμης), ότι θα  εκκενώσουν το γήπεδο από τους θεατές, εκτός των μικρών παιδιών, μιας και περίπτωση να  ενισχυθούν οι αστυνομικές δυνάμεις δεν υπήρχε.

Τώρα τι έγινε και άλλαξε η απόφαση των διαιτητών και μετά από 45-50 λεπτά ξανάρχισε ο αγώνας  δίχως να εμφανισθεί ισχυρή δύναμη της αστυνομίας, μόνο οι διαιτητές, ο κομισάριος και ο  υπεύθυνος της αστυνομίας το γνωρίζει… 

Το υπόλοιπο παιχνίδι συνεχίσθηκε σε κλίμα “τρομοκρατίας”, από την εξέδρα των φίλαθλων του  Παπάγου και δυστυχώς ήταν ανθρώπινο να επηρεαστούν και οι διαιτητές… 

Είναι γεγονός όμως ότι δεν μας αρέσουν οι ανακοινώσεις και ότι επακολουθούν ανάμεσα  στις σχέσεις των εμπλεκόμενων σωματείων, αλλά μάλλον αν καταλαβαίνουμε καλά ο Αμύντας,  λόγω του κ. Λιόγα, είναι ο υπαίτιος των επεισοδίων και πρέπει να ζητήσουμε συγνώμη από τον  Παπάγο ή καλύτερα από τον κ. Υφαντή !! 

Υ.Γ 

Ο κ. κομισάριος καλόν είναι να ασκεί αποκλειστικά και μόνον τα καθήκοντά του και όχι να  προσπαθεί να πείσει τους διαιτητές αν το “φάουλ” στο τέλος του αγώνα που δόθηκε, ήταν εντός  χρόνου, λέγοντας ψέματα ότι πρόλαβε να ρωτήσει την αρμόδια χρονομέτρη!!  
Ο παίκτης μας Marshall έχει τραυματισθεί σε δύο αγώνες (Ερυθραία και Παπάγο) και δεν έχει  κερδίσει ακόμη φάουλ, εκτός από οκτώ ράμματα σε κάθε αγώνα!! 
εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Υμηττού Αμύντας”.

Εδώ η αναμέτρηση Παπάγος - Αμύντας 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια