Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Περιφέρεια Αττικής: Πυρά εναντίον Πατούλη από την αντιπολίτευση σε Περιφέρεια Αττικής και Δήμο Δάφνης Υμηττού - Δεν πραγαμτοποιήθηκε η συνεδρίαση

Έντονη συζήτηση έχει προκληθεί ανάμεσα στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού, με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της διοίκησης να πραγματοποιήσει δια περιφοράς την τελευταία συνεδρίαση στις 30/12 με δύο θέματα, ένα εκ των οποίων η ΣΜΠΕ για το έργο του Κυβερνητικού Πάρκου στον Υμηττό (π. ΠΥΡΚΑΛ).

Καμία δημόσια αντίδραση μέχρι αυτήν την στιγμή από τον δήμαρχο Δάφνης-Υμηττού κο Αναστάσιο Μπινίσκο. 

Δεν πραγματοποιήθηκε τελικά η συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου, αφού απείχε η πλειοψηφία των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και δεν συμπληρώθηκαν τα 2/3 που απαιτούνται(101 μέλη και οι δηλωμένες μη συμμετοχές είναι τουλάχιστον 47)!

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης μέσω των ανακοινώσεών τους:

Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού: Ανακοίνωση για δια περιφοράς συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής σχετικά με την ΣΜΠΕ για τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου

"Για να κλείσει «καλά» η χρονιά, εισάγεται ως κατεπείγον θέμα σε δια περιφοράς συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, την Παρασκευή 30/12/2022, η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την Υπουργούπολη στην ΠΥΡΚΑΛ !!!

Η δυσανεξία στη διαβούλευση, ή μάλλον στη δημοκρατία, φαίνεται να αποκτά μορφή επιδημίας! Ενα θέμα που επηρεάζει ένα μεγάλο κομμάτι της Περιφέρειας Αττικής, συμπεριλαμβανομένου του δήμου Αθηναίων, τίθεται προς ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο με ψήφο Υπέρ – Κατά – Λευκό – Αποχή μέσω email, ως κατεπείγον, την παραμονή της παραμονής του νέου έτους!!!

Αρνούμαστε να πιστέψουμε ότι ένα τόσο σοβαρό θέμα, με σοβαρότατες αρνητικές επιπτώσεις στο παρόν και στο μέλλον όλων μας, περνάει για ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο σαν …. «κλέφτης».

Καλούμε όλες τις περιφερειακές παρατάξεις και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να υψώσουν το ανάστημά τους και να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ, τόσο στη διαδικασία, όσο και στην ουσία του θέματος.

28/12/2022

Για τους Πολίτες σε Κίνηση

Η επικεφαλής & δημοτικός σύμβουλος Ολγα Χριστινάκη

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Μπόκαρης, Κώστας Αντωνιάδης, Ηλίας Ερρίκος Μαργαρίτης, Ανδρέας Ανδρουλάκης"


Δάφνη - Υμηττός, Πόλη Φωτεινή: Έκτακτη Ενημέρωση

"Αργά Τετάρτης 28.12.22, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου μας Γιώργος Δαουλάρης ενημερώθηκε από Συμβούλους της Περιφέρειας Αττικής ότι λάβανε πρόκληση με ημερομηνία πρωτ: 28/12/2022 για έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία θα λάβει χώρα  ☞ δια περιφοράς τη Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022!

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, σημαίνει ότι δεν θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο δια ζώσης ώστε να ακουστούν οι θέσεις, οι απόψεις των περιφερειακών συμβούλων και να ακολουθήσει ονομαστική ψηφοφορίας αλλά θα στείλουν οι παρατάξεις τις περιφέρειας Αττικής την ψήφος τους υπέρ, κατά ή λευκή ψήφος, ή αποχή  μέσο αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail). Με αυτό το τρόπο δεν θα υπάρξει και δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι την συνεδρίαση.

Το 1ο Θέμα (2 στο σύνολό της έκτακτης αυτής συνεδρίασης) αφορά το δικό μας δήμο Δάφνης Υμηττού και όπως αναφέρει η πρόσκληση αφορά συγκεκριμένα στην :

Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ) για την δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου με την επωνυμία "Ανδρέας Λεντάκης" στο ακίνητο ΠΥΡΚΑΛ, εντός της Δ.Ε Υμηττού του Δήμου Δάφνης Υμηττού, της Π.Ε Κεντρικού Τομέας Αθηνών. 

 Θέμα εξαιρετικά σοβαρό που επηρεάζει δραματικά την ανάπτυξη της Περιφέρειας Αττικής, τίθεται προς ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο θα αποφασιστεί μέσω email, ως κατεπείγον, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του  2022!

Η δημοτική παράταξη Πόλη Φωτεινή με τους εκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους Δάφνης και Υμηττού καλούμε τις περιφερειακές παρατάξεις και όλους τους περιφερειακούς συμβούλους να αρνηθούν την διαδικασία αυτή. Να ζητήσουν την αναβολή του θέματος ώστε να επανέλθει εκ νέου με συνεδρίαση δια ζώσης  και να καλεστούν στην συζήτηση τόσο το δημοτικό συμβούλιο Δάφνης Υμηττού όπως και της Αθήνας αλλά και των όμορων δήμων. Το  θέμα αυτό μας αφορά όλους και δεν είναι δυνατόν για ακόμη μια φορά να προχωρά τώρα από την περιφέρεια με μια διαδικασία που υποβιβάζει την νοημοσύνη όλων μας.

28/12/2022

Για την ¨Πόλη Φωτεινή" 

Η επικεφαλής

Γιώργος Δαουλάρης 

0ι :

Νίκος Ντίνος _Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δ.ΔΥ

Δημήτρης Τσούτσουρας _ Δημοτικός Σύμβουλος

Καλλιρόη Ρούοου _Δημοτικός Σύμβουλος

Γιάννης Δραγάτσης _Πρόεδρος Κοινότητας Δάφνης 

Μαρίνα Κόλλια _Κοινοτικός Σύμβουλος Δάφνης

Λορέντζος Σιγανός_ Κοινοτικός Σύμβουλος Δάφνης

Αργυρώ Πάσχου _ Κοινοτικός Σύμβουλος Υμηττού."


Ρ. Δούρου: Δεν μετέχει η Δύναμη Ζωής στην άρον, άρον έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αύριο 30 Δεκεμβρίου 2022

"Στο μενού της… δια περιφοράς συνεδρίασης του Πατούλη και η Γνωμοδότηση επί ΣΜΠΕ για το “κυβερνητικό πάρκο” στο Δήμο Δάφνης Υμηττού που απορρίπτει κατηγορηματικά η Δύναμη Ζωής

Την ακύρωση της “έκτακτης” και μάλιστα δια περιφοράς (!) Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, την Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2022, ζητά η Δύναμη Ζωής, δηλώνοντας παράλληλα τη μη συμμετοχή της σε αυτή.

Η Δύναμη Ζωής ζητά από τη Διοίκηση Πατούλη να εγγράψει σε επόμενη Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να συζητηθούν όπως επιβάλλει η σπουδαιότητά τους, τις κρίσιμες γνωμοδοτήσεις επί δύο Στρατηγικών Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ). Συγκεκριμένα, α) τη Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Ε.Π.Σ.) για την δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου με την επωνυμία «Ανδρέας Λεντάκης» στο ακίνητο της ΠΥΡΚΑΛ και β) εκείνη επί του επενδυτικού σχεδίου “Investment in Data Centers in Greece” για το Κέντρο Δεδομένων στα Σπάτα Αττικής, στο πλαίσιο κατάρτισης Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης
Στρατηγικής Επένδυσης.

Η Δύναμη Ζωής, με την επιστολή – παρέμβασή της προς τον Πρόεδρο του ΠΕ.ΣΥ εξηγεί ότι ότι συζήτηση ή διαβούλευση δεν μπορεί αντικειμενικά να γίνει σε δια περιφοράς Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ας μας εξηγήσει η Διοίκηση πειστικά, εάν μπορεί, για ποιόν λόγο την κάνει “έκτακτη” αυτή την Συνεδρίαση και μάλιστα δια περιφοράς, ενώ θα μπορούσε να προγραμματίσει έγκαιρα μία κανονική Συνεδρίαση με τα θέματα αυτά, αφού η Διοίκηση είχε τις ΣΜΠΕ εδώ και καιρό (08.2022 και 11.2022). Προκύπτουν ευθύνες για την Διοίκηση που δεν οργάνωσε έγκαιρα την συζήτηση αυτών των θεμάτων στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Θεωρούσαμε ότι τα έχουμε δει όλα, σχετικά με τον τρόπο που η δεξιά Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής αντιμετωπίζει και τις Συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Διαψευστήκαμε ακόμη μία φορά. Φαίνεται ότι υπάρχει ακόμη παρακάτω στο πως η Διοίκηση αντιμετωπίζει τους αυτοδιοικητικούς θεσμούς, την τοπική και αυτοδιοικητική Δημοκρατία, τον διάλογο και την διατύπωση της αντίθετης και επιχειρηματολογημένης άποψης και τεκμηρίωσης, τον σεβασμό των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης.

Εύγε. Η Διοίκηση Πατούλη αποδεικνύεται επαξίως πρωταθλήτρια στην απαξίωση και τη διάλυση του θεσμού της Τοπικής Δημοκρατίας στα χνάρια της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αποδεικνύεται ότι η άποψη των τοπικών κοινωνιών, οι αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων, η εγκόλπωση των παρατηρήσεων τους και των προτάσεων τους στα θέματα που τους αφορούν για τις αποφάσεις που λαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής για αυτούς, δεν την νοιάζει καθόλου. Δεν είναι καθόλου υπερβολή εάν χρησιμοποιήσουμε την έκφραση του λαού μας ότι: τους έχει γραμμένους στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Στην επιστολή της η Δύναμη Ζωής αναφέρει τη ρητή και κατηγορηματική αντίθεσή της στο σχέδιο δημιουργίας κυβερνητικού Πάρκου στο χώρο της Πυρκάλ, ζητώντας να αποσυρθεί το όλο σχέδιο και να σχεδιαστεί εκ νέου μια πρόταση που θα περιλαμβάνει την άμεση μετεγκατάσταση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) με πρόνοια για την επιχείρηση και τους εργαζόμενους. Σε διαβούλευση με την τοπική κοινωνία, να δημιουργηθεί ένα Πάρκο πρασίνου υπερτοπικής εμβέλειας, με χώρους πολιτισμού και αθλητισμού και με ανάδειξη των διατηρητέων κτηρίων και την ιστορία της περιοχής. Μάλιστα η Δύναμη Ζωής έχει συμπεριλάβει στο Εναλλακτικό Σχέδιο Προϋπολογισμού για το 2023 που έχει καταθέσει, την διενέργεια διεθνούς αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για τα παραπάνω."

Γ. Σγουρός: Κατήφορος στην Περιφέρεια Αττικής χωρίς τέλος

“Την ημέρα που δημοσιεύθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης το πλήρες κείμενο της καθαρογραμμένης απόφασης του Συμβουλίου Επικρατείας, με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος της Κυβέρνησης της ΝΔ για την λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, και κρίθηκαν παράνομες οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί (αλλά και όσες ληφθούν με την ίδια σύνθεση από 1η Δεκεμβρίου και μετά), η παράταξη του κ. Πατούλη προγραμμάτισε συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του έτους, δια περιφοράς. Χωρίς δηλαδή να γίνει καν συνεδρίαση (ούτε δια ζώσης, ούτε με τηλεδιάσκεψη). Μας καλεί απλώς να στείλουμε την ψήφο μας (με ένα ναι ή όχι) σε ηλεκτρονικό μήνυμα εντός λίγων ωρών.

Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, δεν πατάνε στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, και κρύβονται πίσω από την οθόνη του υπολογιστή, για να αποφύγουν το διάλογο και τις απαντήσεις.

Και τώρα, έφτασαν στο έσχατο σημείο να θέλουν να μη γίνει καν συνεδρίαση. Μας ζητούν  να στέλνουμε απλώς με ένα μήνυμα αν συμφωνούμε με ότι λένε ή όχι.

Αναρωτιόμαστε: Έχουν επίγνωση ότι διοικούν μια Περιφέρεια; Ξέρουν τι σημαίνει ο όρος Δημοκρατικές Διαδικασίες; Έχουν επίγνωση για την φασιστική και κατάπτυστη κατρακύλα τους; Ξέρουν άραγε ότι η στοιχειώδης προσήλωση στη Δημοκρατία, επιβάλλει τη λειτουργία του ανώτερου συλλογικού οργάνου; Έχει άραγε τέλος αυτός ο κατήφορος που οδηγούν την Περιφέρεια Αττικής; Τόσο ανεξέλεγκτοι νιώθουν; Τέτοια περιφρόνηση στη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου; Γνωρίζει η Κυβέρνηση αυτές τις τακτικές; Τις εγκρίνει; Πόση υποβάθμιση πια να αντέξει  ένας θεσμός, από έναν Περιφερειάρχη διαρκώς κρυπτόμενο;

Καλούμε τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τον Περιφερειάρχη να αναβάλλει την 25η/30-12-2022 συνεδρίαση του Π.Σ. και να ορίσει νέα δια ζώσης. Σε περίπτωση που δεν αναβληθεί το Συμβούλιο η Παράταξή μας δεν θα συμμετέχει.”


Λαϊκή Συσπείρωση: Η 25η δια περιφοράς συνεδρίαση είναι η ταφόπλακα των Περιφερειακών Συμβουλίων

“Δύο πολύ σοβαρά θέματα, αυτά των Στρατηγικών Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορούν στο Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για το Κυβερνητικό Πάρκο στο χώρο της πρώην ΠΥΡΚΑΛ στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού και στο επενδυτικό σχέδιο για το Κέντρο Δεδομένων της Microsoft στα Σπάτα, μας καλεί να «συζητήσουμε» δια περιφοράς, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς, η Διοίκηση Πατούλη με μια λογική «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε».

Γιατί άραγε;  Αλήθεια, ποια σκοπιμότητα υπάρχει ώστε να γίνει η συνεδρίαση δια περιφοράς;

Η περιφερειακή αρχή έχει επιλεκτικά «κακή σχέση» με τον προγραμματισμό… Ενώ έχει άπλετο χρόνο για φιέστες και βραβεύσεις, τομέας στον οποίο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, απεριόριστο χρόνο για συναντήσεις με τα ομογάλακτα κυβερνητικά στελέχη, «δυσκολεύεται» πάρα πολύ στον προγραμματισμό των συνεδριάσεων και της συζήτησης θεμάτων στο περιφερειακό συμβούλιο.

Η στάση της είναι επιεικώς προκλητική. Εμείς, δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας τέτοιου είδους εκφυλιστικές διαδικασίες και δηλώνουμε ότι δε θα πάρουμε μέρος στη συνεδρίαση.”

Σωματείο Εργαζομένων ΕΑΣ Υμηττού: Αναβολή του 1ου θέματος από το 25ο Έκτακτο Π.Σ. Αττικής




Η απάντηση της Περιφέρειας Αττικής

“Το γεγονός ότι οι παρατάξεις της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης έχουν αποδεχθεί το ρόλο του απόλυτου κομπάρσου και το δρόμο της στείρας κριτικής και των άναρθρων κραυγών είναι γνωστό από την αρχή σχεδόν της τρέχουσας αυτοδιοικητικής θητείας.

Αυτό, εντούτοις, που εξακολουθεί να μας προξενεί έκπληξη είναι οι διαρκώς νέοι τρόποι που εφευρίσκουν, προκειμένου να δικαιολογήσουν γιατί οι πολίτες της Αττικής τους έχουν επιφυλάξει περίοπτη θέση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Και τούτο διότι, με τα – ενορχηστρωμένα με ακρίβεια ελβετικού ρολογιού – δελτία Τύπου που εξέδωσαν οι παρατάξεις της κυρίας Δούρου και του κυρίου Σγουρού, προκειμένου να δικαιολογήσουν την απόφασή τους να απέχουν από την 25η έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, με θέματα τη Γνωμοδότηση του Σώματος επί δύο (2) Στρατηγικών Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων μείζονος ενδιαφέροντος για τους πολίτες της Αττικής (Κυβερνητικό Πάρκο με την επωνυμία «Ανδρέας Λεντάκης» στο ακίνητο της «ΠΥΡΚΑΛ» του Δήμου Δάφνης – Υμηττού και δημιουργία Κέντρου Δεδομένων στα Σπάτα Αττικής εκ μέρους του τεχνολογικού κολοσσού «Microsoft»), κατάφεραν να επιβεβαιώσουν – για πολλοστή φορά – ότι είναι τσακωμένοι με την αλήθεια και τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Δήθεν ενιστάμενες για «θεσμικό κατήφορο» της Διοίκησης, οι παρατάξεις της κυρίας Δούρου και του κυρίου Σγουρού εκ του πονηρού αμελούν να αναφέρουν ότι οι δια περιφοράς συνεδριάσεις των Συλλογικών Οργάνων προβλέπονται ρητά στα άρθρα 167, παρ.1 και 2 Ν.3852/2010 και 78 Ν.4954/2022 ως και στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 72546/16.12.2022 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. Α’ 136/16.12.2022) και δικαιολογούνται σε κατεπείγουσες περιπτώσεις, όπως ακριβώς οι ανωτέρω που αποτελούν τα μόνα θέματα της 25ης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Τάχα διαμαρτυρόμενες για έλλειψη δημοκρατικού διαλόγου και διατύπωσης της αντίθετης άποψης, τεχνηέντως παραλείπουν να αναφέρουν ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής συνεδριάζει επί 10ωρο τουλάχιστον, με την παγκόσμια πρωτοτυπία οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης να τοποθετούνται πολλαπλάσιο χρόνο ακόμα και από αυτούς τους Εισηγητές των θεμάτων εκ μέρους της Διοίκησης.

Αποπειρώμενες να δημιουργήσουν επίπλαστες εντυπώσεις αναφέρουν ότι η εν λόγω έκτακτη συνεδρίαση οφείλεται δήθεν σε αμέλεια της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής να προετοιμάσει έγκαιρα τα σχετικά θέματα, μολονότι άριστα γνωρίζουν ότι μία Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο μόνον όταν είναι έτοιμη η Εισήγηση της οικείας Διεύθυνσης των Υπηρεσιών, η οποία σε αμφότερα τα θέματα που αποτελούν την Ημερήσια Διάταξη της 25ης έκτακτης συνεδρίασης ήταν έτοιμη προ ελαχίστων μόλις ημερών.

Ορρωδώντας προς ουδενός τολμάνε να ψελλίσουν ότι τάχα η «Διοίκηση Πατούλη» δε νοιάζεται για την άποψη των τοπικών κοινωνιών και των Δημοτικών Συμβουλίων, μολονότι σε αμφότερα τα εδώ ενδιαφέροντα θέματα τα Δημοτικά Συμβούλια των οικείων Δήμων έχουν τοποθετηθεί ευκρινέστατα, δι’ αντίστοιχων αποφάσεών τους (από 12/9/2022 ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού – από 12/12/2022 ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος). Και – τελικά – δικαιολογώντας πλήρως τον τίτλο «παρατάξεις της απραξίας», που δικαιολογημένα τους έχει απονείμει ο λαός της Αττικής, αιτούνται την ακύρωση / αναβολή της έκτακτης αυτής συνεδρίασης απολύτως σκόπιμα και με μοναδικό μέλημα να εκδοθούν οι αντίστοιχες αποφάσεις από τις αρμόδιες αδειοδοτούσες Αρχές, χωρίς το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής να έχει γνωμοδοτήσει σχετικώς.

Και κάτι τελευταίο: οι εποχές που η Διοίκηση της Περιφέρειας ήταν «δεξιά» ή «αριστερά» και οι Δήμαρχοι «ημέτεροι» και «αποπαίδια» έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κυρία Δούρου. Το έχουμε πει και – δυστυχώς – θα το ξαναπούμε: εμετρήθητε, εζυγίσθητε και ευρέθητε ελλιπής.”

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια