Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ: Καταγγελία Πολιτών σε Κίνηση για την δια περιφεράς συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής για την ΣΜΠΕ σχετικά με τη δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου στην ΠΥΡΚΑΛ

Ανακοίνωση-Καταγγελία της δημοτικής παράταξης Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης Υμηττού για τον αντιδημοκρατικό τρόπο που χειρίζεται ένα τόσο σοβαρό θέμα για την πόλη μας, η διοίκηση Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής:

Για να κλείσει «καλά» η χρονιά, εισάγεται ως  κατεπείγον θέμα σε δια περιφοράς συνεδρίαση   του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, την Παρασκευή 30/12/2022, η Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την Υπουργούπολη στην ΠΥΡΚΑΛ !!! 

Η δυσανεξία στη διαβούλευση, ή μάλλον στη δημοκρατία, φαίνεται να αποκτά μορφή επιδημίας! Ενα θέμα που επηρεάζει ένα μεγάλο   κομμάτι της Περιφέρειας Αττικής, συμπεριλαμβανομένου του δήμου Αθηναίων,   τίθεται προς ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο με ψήφο Υπέρ - Κατά - Λευκό – Αποχή μέσω email, ως κατεπείγον, την παραμονή της παραμονής του νέου έτους!!! 

Αρνούμαστε να  πιστέψουμε   ότι   ένα  τόσο   σοβαρό  θέμα,  με σοβαρότατες  αρνητικές επιπτώσεις στο παρόν και στο  μέλλον όλων μας, περνάει για ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο σαν …. «κλέφτης». 

Καλούμε όλες τις περιφερειακές παρατάξεις και   όλους τους περιφερειακούς συμβούλους  να   υψώσουν το ανάστημά τους και να πουν ένα μεγάλο ΟΧΙ, τόσο στη διαδικασία, όσο και στην ουσία του θέματος. 

28/12/2022
Για τους Πολίτες σε Κίνηση 

Η επικεφαλής & δημοτικός σύμβουλος
Ολγα Χριστινάκη 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ηλίας Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης

Σχετικά:

Πρόσκληση δια περιφοράς συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής 30/12/2022

Εισήγηση Διεύθυνσης Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής Περιφέρειας Αττικής

Θέσεις Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος & Πολιτισμού

Κοινή ανακοίνωση τριών φορέων μετά την κοινή Συνέντευξη τύπου Δεκέμβρης 2021

Γνώμη Πολιτών σε Κίνηση επί της ΣΜΠΕ

Ανακοίνωση Πολιτών σε Κίνηση για σχετική συνεδρίαση Δημοτικού συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού

Εισήγηση αντιπολίτευσης δήμου Δάφνη -Υμηττού σχετικά με την ΣΜΠΕ

Εισήγηση διοίκησης δήμου Δάφνης – Υμηττού σχετικά με την ΣΜΠΕ

ΣΜΠΕ για δημιουργία Κυβερνητικού Πάρκου στον χώρο της π.ΠΥΡΚΑΛ στον ΥμηττόΔημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.