Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Την Κυριακή ο 2ος ποδηλατικός γύρος. Στον Άγιο Δημήτριο

Ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος του Αγίου Δημητρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή στον Άγιο Δημήτριο. Ποδηλατικό γύρο τον οποίο διοργανώνει ο δήμος Αγίου Δημητρίου. Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία Ηρώων (ΙΚΑ) στις 10:30 το πρωί.


Η διαδρομή
Η ποδηλατοπορεία θα ακολουθήσει διαδρομή προς το Βοτανικό Κήπο όπου θα πραγματοποιηθεί ολιγόλεπτη στάση με συνέχεια προς το Πάρκο Ασυρμάτου (ολιγόλεπτη στάση) και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης όπου θα είναι και ο τερματισμός.

Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, πέντε τυχεροί/ές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα smart watch.

Ο δεύτερος αυτός ποδηλατικός γύρος του Αγίου Δημητρίου είναι η συνέχεια της πρωτοβουλίας του δήμου Αγίου Δημητρίου που φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται στην πόλη μας μια φορά το μήνα, και να γίνει συνήθεια, που θα προωθεί:

Την υγεία και την ευεξία όσων συμμετέχουμε
Την εξάσκηση για μια ασφαλή μετακίνηση στην πόλη
Την ενθάρρυνση στη χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και γενικά τα μέσα μικροκινητικότητας, για τις σύντομες αποστάσεις μας μέσα στην πόλη
Τη διασκέδαση και τη χαρά του ποδηλάτου


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια