Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Βίντεο:Θύμα κλοπής στη Δάφνη ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού

Μια στιγμή απροσεξίας και αφηρημάδας ήταν αρκετή για να πέσει θύμα κλοπής ο ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού, Ιάσων Πιπίνης.

Όπως φέρεται να είπε ο ίδιος στην αστυνομία, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή.

Ο κ. Πιπίνης είχε σταματήσει με την μηχανή του μπροστά σε ένα φούρνο στη Δάφνη, στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου. Όπως φαίνεται, μπήκε για λίγα λεπτά μέσα στο φούρνο και άφησε την τσάντα του στην σέλα της μηχανής του. 

Σύμφωνα με τον 42χρονο δημοσιογράφο, τότε η τσάντα εξαφανίστηκε καθώς την άρπαξε ένας εκ των δύο αναβατών μιας άλλης μοτοσικλέτας που πέρασε απέξω!

Παράλληλα, ανέφερε στην αστυνομία πως δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα στοιχεία της μοτοσικλέτας, ούτε των αναβατών που πήραν την τσάντα του.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως στην τσάντα του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού υπήρχαν αρκετά σημαντικά αντικείμενα και χαρτιά όπως το πορτοφόλι του, τραπεζικές κάρτες, το δίπλωμά του, χρήματα, την ταυτότητά του, σημαντικά έγγραφα για την εργασία του και κάρτες εισόδου σε υπουργεία, μεταξύ άλλων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια