Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή σχετικά με την έκτακτη-μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Δεκεμβρίου για την ΠΥΡΚΑΛ

Η έκτακτη-μεικτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 8ης Δεκεμβρίου, έπειτα από μεγάλη προσέλευση κόσμου και την απαίτησή του να μπορεί να ακούσει και να παραστεί κι ο ίδιος σε αυτήν, αναβλήθηκε. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι κι ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης κ. Γιώργος Δαουλάρης σε συμφωνία με όλους τους επικεφαλής και συμβούλους της αντιπολίτευσης, ζήτησαν ενυπογράφως τη σύγκληση νέας συνεδρίασης η οποία, βάσει των όσων ορίζει ο νόμος, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε 6 μέρες από την αναβολή της προηγούμενης. 

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα του συμβουλίου είναι η συζήτηση και λήψη αποφάσεων αναφορικά με τις εξελίξεις της ΕΑΣ (πρώην ΠΥΡΚΑΛ). Αιτηθήκαμε να πραγματοποιηθεί με την παρουσία όλων των πολιτών και των φορέων που θέλησαν να συμμετέχουν κι αυτό προαπαιτεί να διασφαλιστούν οι ομαλές συνθήκες. Προτείναμε, λοιπόν, τη μετεγκατάσταση του χώρου διεξαγωγής του Δημοτικού Συμβουλίου, σε κλειστό χώρο μεγάλης έκτασης με ηχητικές εγκαταστάσεις και δυνατότητα τηλεμετάδοσης στην οποία θα πρέπει επίσης να υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης πολιτών.

Το λιγότερο που αρμόζει στο δημοκρατικό πολίτευμα είναι η τήρηση όλων των δημοκρατικών διαδικασιών οι οποίες προβλέπουν την ενεργή συμμετοχή των πολιτών στις διαδικασίες που αφορούν τον τόπο τους.

Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια