Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


(Ενημέρωση)-Ανακοίνωση στήριξης του Δήμου Δάφνης – Υμηττού για τους εργαζόμενους ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στα προγράμματα ΕΣΠΑ – Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ, Σχολικές καθαρίστριες, υπάλληλοι COVID-19 – 30.05.2022

Το Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού με απόφασή του στηρίζει ομόφωνα  τον αγώνα των εργαζομένων ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και ειδικότερα των υπαλλήλων που εργάζονται με συμβάσεις στα προγράμματα ΕΣΠΑ, ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΚΔΑΠ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ COVID και θα σταθεί δίπλα τους για να μετατραπούν οι συμβάσεις σε αορίστου χρόνου.

Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δάφνης-Υμηττού έχει ως εξής:

"Το Δημοτικό Συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού, εκτιμώντας τον αγώνα των εργαζομένων και θεωρώντας τα αιτήματα του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Δάφνης-Υμηττού Αττικής δίκαια και ρεαλιστικά, εκφράζει την ολόπλευρη συμπαράστασή του και στηρίζει τον αγώνα τους. 

• Ζητά την μετατροπή των συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου του προσωπικού που εργάζονται στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ, ΚΔΑΠ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ COVID σε συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου χρόνου. 

• Δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι καλύπτουν ΠΑΓΙΕΣ και ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. 

• Ως έμπρακτη συμπαράσταση θα παραστεί αντιπροσωπεία στη συζήτηση στο δικαστήριο και θα στηρίξει όλους τους εργαζόμενους. 

• Στηρίζει τις κινητοποιήσεις για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων στους ΟΤΑ • Ζητά την απόσυρση της τροπολογίας περί υποχρέωσης άσκησης ένδικων μέσων στις πρωτόδικες αποφάσεις των δικαστηρίων, για συμβάσεις δύο ετών και άνω. 

• Στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων στον δίκαιο αγώνα τους."

Κατεβάστε την απόφαση Νο31 του Δημοτικού Συμβουλίου την 25η Μαΐου 2022 εδώ

31/5/2022 - Ενημέρωση: Σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου των εργαζομένων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης για τους υπαλλήλους Covid του δήμου, ήταν Θετική η απόφαση για παραμονή στην εργασία τους, μέχρι την απόφαση της  αγωγής για μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια