Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Δάφνης-Υμηττού για απόφαση Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για τους εργαζόμενους με συμβάσεις Covid-19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

31-5-2022

Συνάδελφοι,

Σήμερα 31-5-2022 εκδικάστηκε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών η κύρια αγωγή είκοσι ενός (21) συμβασιούχων συναδέλφων μας με συμβάσεις COVID-19 που είχαν παραταθεί μέχρι σήμερα.

Μετά την 31/25-5-2022 Ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και την παράσταση, υποστήριξη και τελικά τη θετική συμβολή στο δικαστήριο της Δημοτικής Αρχής, εκπροσωπούμενη από τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Μπινίσκο και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος-Καθαριότητας κ. Κωνσταντίνο Λιούτα, δόθηκε παράταση εργασίας στους αναφερόμενους συναδέλφους μέχρι την έκδοση της οριστικής δικαστικής απόφασης, την οποία και αναμένουμε.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο για την έκδοση της 31/2022 απόφασης και ιδιαίτερα στον κ. Δήμαρχο που σήμερα στήριξε στο δικαστήριο τον αγώνα των συναδέλφων μας.

Ελπίζουμε και θεωρούμε ότι ο κ. Δήμαρχος θα συνεχίσει να είναι αρωγός όπως και σήμερα στις προσπάθειες μας για μόνιμη εργασία όλων όσων σήμερα εργάζονται στο Δήμο μας με ελαστικές μορφές εργασίας.

Επίσης, αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νομικό μας

κ. Αριστοτέλη Μερεκούλια που κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη των ανωτέρω.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας

Κωνσταντίνος Τσιμπούκογλου Αθηνά Δεληκωνσταντίνου



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια