Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΠΥΡΚΑΛ: Ανακοίνωση σωματείου εργαζομένων ΑΒΕΕ ΥΜΗΤΤΟΥ σχετικά με τις ανακλήσεις αναθέσεων για μελέτες και άρνηση πραγματοποίησης εκδήλωσης στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ από τους Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού

 

Ανακοίνωση σωματείου εργαζομένων ΑΒΕΕ ΥΜΗΤΤΟΥ(ΠΥΡΚΑΛ) σχετικά με ανακλήσεις αναθέσεων μελετών και άρνηση της διοίκησης σε πραγματοποίηση εκδήλωσης για το Περιβάλλον στον χώρο της ΠΥΡΚΑΛ από τους Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού.

Μεταξύ άλλων οι υπάλληλοι αναφέρουν: 

"Στο τελευταίο Δ.Σ. της εταιρίας έγινε ανάκληση δυο πολύ πρόσφατων αποφάσεων που αφορούσαν αναθέσεις για μελέτες στα κτίρια της Μάνδρας και της Εριουργίας ως πιθανοί χώροι υποδοχής του Υμηττού και των γραφείων της κεντρικής. 

Οι «άριστοι» της κυβέρνησης έχουν μπερδευτεί από τις απευθείας αναθέσεις και δεν ξέρουν τι αναθέτουν,  σε ποιόν το αναθέτουν (…ή μήπως ξέρουν;). Συγκεκριμένα, η μελέτη για τη Μάνδρα επιχειρήθηκε να ανατεθεί για …. δεύτερη φορά στην ίδια εταιρία…! 

Γιατί άραγε έγιναν αυτές οι ανακλήσεις των μελετών; Δεν θα γίνουν τελικά οι μετεγκαταστάσεις στους χώρους αυτούς; Που θα γίνουν; Πότε θα γίνουν; Πως θα γίνουν; Πότε θα μάθουμε οι εργαζόμενοι τι μας περιμένει;  

Να γιατί κύριοι της διοίκησης, οι συνάδελφοι μας ψάχνουν διεξόδους. Γιατί με τη σκόπιμη ασάφεια και αδεξιότητα σας διαλύετε την εταιρία, η οποία ξαναλέμε είναι ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ. Με βάση αυτή τη διαλυτική σας τακτική  θα κριθείτε. 

Κύριοι της διοίκησης και της κυβέρνησης στο ζήτημα των Ε.Α.Σ., δεν είσαστε στη σωστή μεριά της ιστορίας…! 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι, 

Κλείνοντας και για να καταλάβουμε τη πολυγλωσσία της διοίκησης, μια δημοτική παράταξη ζήτησε τον προαύλιο χώρο του Υμηττού για να κάνει μια εκδήλωση σε σχέση με το περιβάλλον.  

Η απάντηση της διοίκησης ήταν αρνητική γιατί όπως γράφει ο κ. Δ. Σύμβουλος, στο Σ.Ε.Υ. «λειτουργεί αμυντική βιομηχανία πιστοποιημένη κατά ΝΑΤΟ και διεπόμενη από τον Κανονισμό Βιομηχανικής Ασφάλειας». 

Κύριε Σύμβουλε, για να γυρίζονται σήριαλ και ταινίες (πρωί, απόγευμα και βράδυ) εντός των ίδιων εγκαταστάσεων, δεν ισχύουν αυτά που αναφέρατε; 


Εδώ ολόκληρη η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια