Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ηλιούπολη:COVID-19 RAPID TEST: 3&6/03/2022, ΑΠΟ 9:30 ΕΩΣ 14:30, ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 114.

 


Νέες δράσεις μαζικού ελέγχου ταχείας ανίχνευσης «Covid-19 Rapid Test» από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Πέμπτη 3 Μαρτίου και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 από 09:30 έως 14:30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Κώστας Κονδύλης», με είσοδο από Σοφοκλή Βενιζέλου 114.
 
Κάθε πολίτης άνω των 10 ετών, μπορεί να προσέλθει και να υποβληθεί στον έλεγχο, αρκεί να έχει μαζί τον ΑΜΚΑ του, Δελτίο Ταυτότητας και να δώσει τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του, για να ειδοποιηθεί με sms σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος.
 
Παρακαλούνται οι προσερχόμενοι:
• Να έχουν φροντίσει για την νόμιμη και ασφαλή στάθμευση του οχήματός του στην γύρω περιοχή, ώστε να μην εμποδίζεται η κυκλοφορία.
• Να τηρούν οπωσδήποτε τα υγειονομικά πρωτόκολλα, μάσκες, αποστάσεις ασφαλείας, κ.λπ.
 
Ως Δήμος Ηλιούπολης καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, σε συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς, για την έγκαιρη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση όλων των πολιτών, για την καλύτερη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.
 
 
Γραφείο Τύπου
 
Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια