Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΛΕΜΟΤ: Διαμαρτυρία για ανύπαρκτη διαγράμμιση σε λεωφόρο στον Υμηττό!

Πριν από λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη στις 30 Ιουνίου, η ΛΕΜΟΤ (Λέσχη Ελλήνων Μοτοσυκλετιστών) στο πλαίσιο δράσης για την οδική ασφάλεια, πραγματοποίησε συνάντηση των μελών της στην διασταύρωση Κωνσταντινουπόλεως 61 με Ηλιουπόλεως 23, στον Υμηττό, σε ένα κεντρικό κομβικό σημείο συνάντησης δύο λεωφόρων, όπου είναι ανύπαρκτη η διάγραμμιση. Αυτό αποτελεί καθαρά ευθύνη της Περιφέρειας, η οποία μέχρι στιγμής έχει επιδείξει μια προκλητική αδιαφορία, θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών και των αναβατών που κινούνται εκεί.

Αμέσως μετά την δράση της ΛΕΜΟΤ, η Λέσχη εξέδωσε και το ακόλουθο δελτίο τύπου θίγοντας εύστοχα την επικινδυνότητα του ζητήματος:



ΛΕΜΟΤ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ : Ανύπαρκτη διαγράμμιση σε κεντρική λεωφόρο διπλής κατεύθυνσης

Στην διασταύρωση των λεωφόρων Κωνσταντινουπόλεως και Ηλιουπόλεως, στον Υμηττό Αττικής, απουσιάζει παντελώς η διπλή διαγράμμιση η οποία θα έπρεπε να υπάρχει επί της Λ. Κωνσταντινουπόλεως, το δε ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ είναι ότι η συγκεκριμένη λεωφόρος έχει 3 λουρίδες κυκλοφορίας, (δύο προς Ηλιούπολη και Αθήνα και μία προς Υμηττό) ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ την απαραίτητη διαγράμμιση.

Η λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως δέχτηκε νέο ασφαλτοτάπητα πριν 6 περίπου χρόνια και από τότε ΕΚΚΡΕΜΕΙ η διαγράμμιση, με αποτέλεσμα τα συχνά  τροχαία ατυχήματα.

Πριν από 4 χρόνια, στις 26/4/2017 η ΛΕΜΟΤ μέσω του Νομικού της Συμβούλου Κου Θεόδωρου Γαζούλη κατέθεσε έγγραφη αναφορά στην αρμόδια τροχαία  η οποία με την σειρά της την διαβίβασε στην περιφερικά Αττικής καθ' ύλην αρμόδια για τις διαγραμμίσεις των δρόμων. 

Η Περιφέρεια παρά τα υπομνήματα και τις οχλήσεις  μας εξακολουθεί να  αδιαφορεί και αδρανεί.

Η ΛΕΜΟΤ με σημερινή ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ έστειλε ΙΣΧΥΡΟ ΜΥΝΗΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ προς την περιφέρεια  Αττικής και την Πολιτεία με στόχο την απαιτούμενη ασφάλεια των Μοτοσυκλετιστών.

Από την Γραμματεία της ΛΕΜΟΤ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια