Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Άγιος Δημήτριος: Ξεκινάει το Στρογγυλό Open Air Film Festival 2021 και το Cine Kids Festival



Για ακόμα ένα καλοκαίρι η πόλη του Αγίου Δημητρίου υποδέχεται το Open Air Film Festival Stroggylo ‼️ Το φεστιβάλ θερινού κινηματογράφου της πόλης, που κάθε Ιούλιο και Αύγουστο φέρνει στη ζωή μας τη μαγεία της 7ης Τέχνης! 

Οι ζεστές καλοκαιρινές βραδιές στον Άγιο Δημήτριο θα γεμίσουν καθημερινά με θερινό σινεμά! 57 ποιοτικές ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, προσεκτικά επιλεγμένες,  καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δημιουργών, χωρών και ειδών κινηματογράφου, απαντώντας σε όλα τα ενδιαφέροντα, τις ηλικίες και τις προτιμήσεις, αφού και φέτος το πρόγραμμα των ταινιών διακρίνεται από την υψηλή αισθητική και γνώση της κινηματογραφικής ομάδας του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Από την 1η Ιουλίου έως τις 26 Αυγούστου με ένα διαφορετικό φιλμ κάθε βράδυ, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου προσφέρει με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ❗❗ είσοδο την αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια της πόλης.

Σημείο αναφοράς για τον Άγιο Δημήτριο, το αίθριο του Στρογγυλού Σχολείου του μοντερνιστή αρχιτέκτονα Τάκη Ζενέτου θα φιλοξενήσει και πάλι το ομώνυμο φεστιβάλ.

Ο θεματικός διαχωρισμός των ταινιών φέτος έχει ως εξής:

???? Τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στις οσκαρικές ταινίες
???? Οι Κυριακές στον ευρωπαϊκό κινηματογράφο
???? Οι Δευτέρες ανήκουν στο σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο
???? Κάθε Τρίτη θα τιμώνται οι γυναίκες στον κινηματογράφο, ως δημιουργοί, ως ηθοποιοί ή ως θεματικές που άπτονται των γυναικείων ζητημάτων
???? Οι Τετάρτες είναι αφιερωμένες στα αριστουργήματα του κλασσικού κινηματογράφου
???? Τις Πέμπτες θα απολαμβάνουμε ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο
???? Οι Παρασκευές θα είναι ημέρες γέλιου με τις πιο γνωστές και απολαυστικές κωμωδίες

Αναλυτικά το φετινό πρόγραμμα των ταινιών ???? https://dad.gr/wp-content/uploads/2021/06/oaff_2021_low.pdf
 

Φέτος, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου εγκαινιάζει ένα νέο χώρο και ένα νέο θεσμό για παιδικές προβολές θερινού κινηματογράφου και υποδεχόμαστε το Cine Kids Festival κάθε Κυριακή, στο χώρο εκδηλώσεων εντός του Δημοτικού Σταδίου (Θεομήτορος 72). Το πρόγραμμα των παιδικών ταινιών εδώ ???? https://dad.gr/wp-content/uploads/2021/06/cinekids_programma_2021.pdf

Η είσοδος στο Open Air Film Festival Stroggylo μπορεί να είναι δωρεάν για το κοινό διατηρεί όμως πάντοτε το κοινωνικό του πρόσημο, αφού οι θεατές μπορούν να στηρίξουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης φέρνοντας, αν το επιθυμούν, τρόφιμα μακράς διάρκειας!

⚠️ Έχουν ληφθεί και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας για την πανδημία COVID - 19 ❗❗

Καθημερινή πληροφόρηση  στη σελίδα του Open Air Film Festival Stroggylo στο Facebook ???? https://www.facebook.com/OAFFSTROGGYLO

Και στη σελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου ???? https://www.facebook.com/Dimos.Ag.Dimitriou

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια