Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Συνάντηση δημάρχων Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού με τους βουλευτές νοτίου τομέα για τα Θέατρα Βράχων(Λόφο Κοπανά)

Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Ιουνίου ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Γρηγόρης Κατωπόδης και ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού κ. Αναστάσιος Μπινίσκος συνδιοργάνωσαν, ενημερωτική συνάντηση στο χώρο των Θεάτρων Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" και "Άννα Συνοδινού" με προσκεκλημένους τους Βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών όλων των κομμάτων.

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Δημοτικών Συμβουλίων.

Οι δύο δήμαρχοι δεν είχαν ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, για να παραβρεθούν στη συνάντηση και να εκθέσουν τις θέσεις τους προς τους βουλευτές.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ευαισθητοποίηση των εκπροσώπων της περιοχής μας στο Κοινοβούλιο για την δικαστική κατοχύρωση του δημόσιου χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά, που περιλαμβάνει τους χώρους του Θεάτρου Βράχων και των αθλητικών εγκαταστάσεων της πρώην Εργάνης.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν, από τη ΝΔ οι: Σοφία Βούλτεψη, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου, Κων/νος Κυρανάκης. Από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ οι: Γιάννης Μπαλάφας, Θεανώ Φωτίου, Νίκος Παππάς, Ραλία Χρηστίδου. Την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, εκπροσώπησε η Τόνια Αντωνίου. Από το ΚΚΕ ήταν παρών ο Χρήστος Κατσώτης.

Οι βουλευτές του Νότιου τομέα που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν έστειλαν εκπροσώπους τους.

Όπως δήλωσε μετά  το τέλος της ενημέρωσης, ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης: «Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό την εκτενέστερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εκπροσώπων της περιοχής μας στο Κοινοβούλιο για την δικαστική κατοχύρωση του δημόσιου χαρακτήρα του Λόφου Κοπανά, που περιλαμβάνει τους χώρους του Θεάτρου Βράχων και των αθλητικών εγκαταστάσεων της Εργάνης. Οι Βουλευτές άκουσαν με ενδιαφέρον την ενημέρωση από την πλευρά των δύο δημάρχων και του νομικού συμβούλου που χειρίζεται την υπόθεση και εξέφρασαν την πρόθεση και την προθυμία τους να βοηθήσουν και να συμβάλλουν, σε κλίμα ενότητας και σύμπνοιας, ώστε ο χώρος να παραμείνει δημόσιος. Οι ενέργειές μας για την ανάδειξη του μείζονος αυτού θέματος θα συνεχιστούν και θα ενταθούν ακόμα περισσότερο το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο αγώνας μας συνεχίζεται!»

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια