Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανεπίτρεπτη προχειρότητα στην 1η φάση υλοποίησης του ΣΒΑΚ (Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) από τη διοίκηση του δήμου Δάφνης-Υμηττού

 Ανεπίτρεπτη προχειρότητα στην 1η φάση υλοποίησης του ΣΒΑΚ (Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) από τη διοίκηση του δήμου Δάφνης-Υμηττού:

 https://www.dafni-ymittos.gov.gr/enimerosi-schetika-me-to-schedio-viosim/ 


Το εισαγωγικό κείμενο, καθαρή αντιγραφή από αντίστοιχες δράσεις άλλων δήμων(Αθήνα κτλ.) Τα ερωτηματολόγια, ο ορισμός της προχειρότητας.
Η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα οι "Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού" ανέδειξαν το θέμα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όμως δυστυχώς δεν έχει αντιδράσει ακόμα κανένας υπεύθυνος εκ μέρους του δήμου.






Ανεπίτρεπτη προχειρότητα στην 1η φάση υλοποίησης του ΣΒΑΚ (Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας) από τη διοίκηση του...

Όλγα Χριστινάκη -Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού": "Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου γίνονται, κατ' επιλογήν της Διοίκησης, ΜΟΝΟ μια φορά τον μήνα, και πάντα μετά τις 9 το βράδυ. Εδώ και έναν χρόνο γίνονται μόνο τηλεσυνεδριάσεις, που οι Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού , πρώτοι προχωρήσαμε σε live μετάδοση, εν μέσω απειλών. Στην τελευταία συνεδρίαση, μας ανακοινώθηκε απ' τον Πρόεδρο του Συμβουλίου ότι, από την επόμενη φορά, τα μικρόφωνά μας θα παραμένουν κλειστά και θα ανοίγουν όποτε μας δώσει τον λόγο, ότι οι τοποθετήσεις των συμβούλων θα πρέπει να ναι δίλεπτες, ότι γενικώς ενεργοποιείται το χρονόμετρο εις βάρος της αντιπολίτευσης, αφού στην ουσία μόνο οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης μιλάμε, και κάτι άλλα τέτοια ωραία (βάσει ενός κανονισμού κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου) που πλήττουν ευθέως τις ήδη πληττόμενες δημοκρατικές διαδικασίες. Γιατί, άραγε, όλα αυτά; Γιατί ενοχλεί ο, έστω και μια φορά τον μήνα, ζωντανός διάλογος; Για να μην είναι απλώς ρητορικό το ερώτημα, παρακολουθήστε την ολιγόλεπτη τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής μας Ανδρέας Ανδρουλάκης . Μια ενδεικτική απάντηση του τι φοβούνται. Την αλήθεια! Το να είστε ενήμεροι! Είμαι πολύ περήφανη που είμαι επικεφαλής αυτής της παράταξης!"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια