Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΔΩΡΕΑΝ προληπτικές εξετάσεις σε άτομα που ανήκουν σε οικονομικά ευάλωτες ομάδες από 01.02.2021 – 05.02.2021 ΚΕΠ Υγείας Δάφνης-Υμηττού



Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Δάφνης-Υμηττού σε συνεργασία με την Ιατρική Επίβλεψη «Διαγνωστικό Κέντρο – Δάφνη Αττικής», ανακοινώνει  τη διεξαγωγή ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (έλεγχος σακχάρου αίματος , χοληστερόλης, τριγλυκεριδίων) που επηρεάζουν την καλή λειτουργία της καρδιάς.

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν  από τη Δευτέρα  1 Φεβρουαρίου 2021 έως και την Παρασκευή   5 Φεβρουαρίου 2021 από τις 08:00π.μ. έως τις  10:30 π.μ.

Η επιλογή των συμμετεχόντων στη δράση αυτή θα γίνει μέσω των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας και οι συμπολίτες μας  θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα του ραντεβού τους από τη Νοσηλεύτρια κ. Έλενα Αρ.Γαβριήλ.

Εκφράζουμε τις  θερμές   ευχαριστίες μας στην ‘’Ιατρική Επίβλεψη’’,  για την τόσο σημαντική προσφορά της  με στόχο να προστατεύσουμε μέσω  της ΠΡΟΛΗΨΗΣ  τους συνανθρώπους μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια