Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Καταστροφή των κυβόλιθων της οδού Ηλία Ηλιού - Κίνηση Πολιτών "Βύρωνας και Τριγύρω"




ΠΡΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ
ΘΕΜΑ: «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΥΒΟΛΙΘΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΥ»
Αξιότιμε Δήμαρχε,
Αξιότιμε Αντιδήμαρχε Τεχνικών Υπηρεσιών,
Επειδή σχεδόν σε καθημερινή βάση τυχαίνει να διέρχομαστε πεζή την οδό Ηλία Ηλιού, που ανήκει στο Δήμο σας, διαπίστωσαμε ότι, οι κυβόλιθοι που έχουν τοποθετηθεί στις διασταυρώσεις της α) με την οδό Αρτέμωνος, β) με την οδό Εθν. Αντιστάσεως και γ) με την οδό Ηλιουπόλεως, έχουν καταστραφεί, και το οδόστρωμα της οδού, στα αναφερόμενα σημεία, με τη διαρκή συσσώρευση υδάτων (είτε ομβρίων, είτε από άλλες χρήσεις των γύρω πολυκατοικιών) έχει πάθει καθίζηση.
Καταστροφή όμως παρατηρείται επίσης στους κυβόλιθους (πάντα της οδού Ηλ. Ηλιού) που έχουν τοποθετηθεί έξω από τον κινηματογράφο «Σινέ Δάφνη», ενώ στο πεζοδρόμιο αυτής, στη διασταύρωση με την οδό Ηπείρου οι κυβόλιθοι έχουν απομακρυνθεί με αποτέλεσμα το σημείο αυτό του πεζοδρομίου να καθίσταται επικίνδυνο για τους πεζούς (Αμέα κλπ).
Παρακαλώ όπως επιληφθείτε του θέματος ξεκινώντας από την άμεση αποκατάσταση του πεζοδρομίου και όπως για τις ενέργειές σας μας ενημερώσετε εγγράφως (βάσει του Συντάγματος Άρθρο 10, παρ. 3 και της ισχύουσας νομοθεσίας), με ηλεκτρονική επιστολή, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας.

Με εκτίμηση
Κίνηση Πολιτών "Βύρωνας και Τριγύρω"


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια