Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κορωνοϊός & αντιπροσωπευτική δημοκρατία

 

Τα παρακάτω επισημαίνει με επιστολή της προς τον Δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού κ. Αν. Μπινίσκο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ Δάφνης – Υμηττού», με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού και τα κρούσματα που ολοένα πληθαίνουν στον δήμο μας:

Κορωνοϊός & αντιπροσωπευτική δημοκρατία

Δυστυχώς, η πανδημία του κορωνοϊού «προελαύνει» και στον Δήμο μας. Τα κρούσματα πληθαίνουν και βλέπουμε τμήματα σχολείων, αλλά και υπηρεσίες του Δήμου να κλείνουν το ένα μετά το άλλο και οι συμπολίτες μας να βυθίζονται στην υγειονομική και οικονομική ανασφάλεια.

Ως Δημοτική Παράταξη, έχουμε καταθέσει από πέρσι τον Φεβρουάριο συγκεκριμένες προτάσεις, εγγράφως και επανειλημμένως, για την έγκαιρη αντιμετώπιση της κατάστασης, τόσο σε επίπεδο υγείας όσο και σε επίπεδο οικονομίας, και έχουμε προτρέψει τη διοίκηση του Δήμου να εγκαταλείψει τις φοβίες και τις ιδεοληψίες της και να επιδείξει πνεύμα συνεργασίας, ούτως ώστε να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο όλων μας ενάντια στον ιό.

Προτάσεις, παρά το γεγονός ότι δεν μας δίνετε καν την απαραίτητη πρόσβαση στην ενημέρωση, έχουν καταθέσει σχεδόν στο σύνολό τους και όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, που δεν ανήκουν στις τρεις συνεργαζόμενες παρατάξεις, οι οποίες απαρτίζουν τη μία, πλέον, παράταξη του Δημάρχου.

Ωστόσο, κύριε Δήμαρχε, εσείς και το επιτελείο σας, όχι μόνο αρνηθήκατε υπεροπτικά τη συνεργασία, αλλά κριθήκατε εντελώς ανεπαρκής και στην αυτονόητη και απλή υποχρέωσή σας, να μας κρατάτε ενήμερους, αγνοώντας την αντιπροσωπευτικότητα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, θα έπρεπε να μας είχαν δει οι συμπολίτες μας ενωμένους, να παλεύουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση. Με δική σας ευθύνη, αυτό δεν έγινε! Συνεπώς, πρέπει να σας εγκαλούμε δημοσίως, για να τρέχετε ασθμαίνοντας να κάνετε κάποια από τα αυτονόητα; Παρά το γεγονός ότι ο έγκαιρος χρόνος δράσης έχει παρέλθει, θεωρούμε και εμείς, όπως και όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, επιβεβλημένη τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μόνο θέμα τη διεξοδική ενημέρωση όλων των αιρετών για τα θέματα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό και τις αποφάσεις για τον τρόπο διαχείρισής τους.

Για τους «Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού»
Η επικεφαλής
Όλγα Χριστινάκη

Οι δημοτικοί σύμβουλοι
Γιώργος Μπόκαρης
Κώστας Αντωνιάδης
Ερρίκος Μαργαρίτης
Ανδρέας Ανδρουλάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια