Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης δωρεάν για τους δημότες Δάφνης – Υμηττού μέχρι το τέλος του Ιουνίου

"Αγαπητοί συμπολίτες,
Στα πλαίσια της δύσκολης χρονικής περιόδου που διανύουμε, προσφέρω υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης δωρεάν για τους δημότες Δάφνης – Υμηττού μέχρι το τέλος του Ιουνίου.
Οι συνεδρίες θα γίνονται διαδικτυακά (facebook messenger, skype, viber) μετά από συμφωνία για την ώρα, με συχνότητα 1-2 φορές την εβδομάδα και διάρκεια 50 λεπτών.
Η αρχική επικοινωνία για τη συμφωνία του ραντεβού θα γίνεται με συνεννόηση μέσω της σελίδας μου στο facebook www.facebook.com/PsychesAkos.
Λίγα λόγια για μένα.
Λέγομαι Μελανίτη Αριάνα, είμαι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας (MA Clinical and Counselling Psychology, LaSalle university), και είμαι εποπτευόμενη από ψυχοθεραπεύτρια Gestalt.
Εχω γίνει δεκτή ως μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής.
Συνεργάζομαι εθελοντικά με το Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΑμΣΚΠ) από το 2011, συντονίζοντας ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης για ασθενείς, και από το 2013 ομάδες για φροντιστές / συγγενείς ΑμΣΚΠ.
Εχω επίσης συνεργαστεί με τη ΜΦΗ Ακτιος, συντονίζοντας ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης για ηλικιωμένους με άνοια (Alzheimer)."
Ariana Melaniti

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια