Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Απάντηση της ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ - ΥΜΗΤΤΟΥ και της ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ- ΥΜΗΤΤΟΥ, στην από 30-03-2020 αίτηση από τους ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ:

Από τα διαλαμβανόμενα σε αυτή προκύπτει, δυστυχώς και εν μέσω της κρίσης, ότι συνεχίζεται η πολυετής παράδοση του Δήμου όπου :
- "...τα ζωάκια της πόλης μας, σιτίζονται από φιλόζωους πολίτες και εθελοντές, στα σημεία που εκείνοι έχουν επιλέξει..".
- "...Δεν υπάρχει εν ενεργεία σύμβαση με κτηνιατρική κλινική (η προηγούμενη σύμβαση ολοκληρώθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2019) ... σοβαρά περιστατικά καλύπτονται σε εθελοντική βάση και ύστερα από συνεννόηση με την Πενταμελή Επιτροπή μας ,από ιατρεία της περιοχής μας αλλά και σε άλλες περιοχές"
Ευελπιστούμε ότι η Δημοτική Αρχή και η Πενταμελής Επιτροπή θα προχωρήσουν με ταχύτητα τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας από εδώ και πέρα την συνεχή φροντίδα των αδέσποτων, χωρίς χρονικά κενά και με αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων κονδυλίων.






Ακολουθεί η επιστολή:




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια