Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κέντρο Κοινότητας Δάφνης–Υμηττού. Δράση:«Τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών» Παρασκευή 22.03.2024 11:00π.μ. - αίθουσα εκδηλώσεων Πρώην Δημαρχείο Υμηττού

 Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δάφνης Υμηττού, με αφορμή τηv Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προσκαλεί την Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Ελλάδος Femina Support Lab” για την υλοποίηση βιωματικού εργαστηρίου με θέμα:

«Τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών»

Η δράση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22/3/202411:00 – 13:30, απευθύνεται σε ενήλικες γυναίκες άνω των 18 ετών, κατόπιν δηλώσεων συμμετοχής στα τηλέφωνα 2132037825 & 2132037826 και στα e-mail:
tliapi@dafni-ymittos.gov.gr & v.triantafyllou@dafni-ymittos.gov.gr.Στόχος του εργαστηρίου είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των γυναικών για θέματα όπως:

  • H αναπαραγωγική υγεία και οι παράγοντες που την επηρεάζουν.
  • Τα αναπαραγωγικά δικαιώματα∙ πότε αυτά παραβιάζονται και πώς σχετίζονται με την αντισύλληψη, την άμβλωση, τη γυναικολογική και μαιευτική βία.
  • Υπηρεσίες και φορείς που μπορούν να απευθύνονται οι γυναίκες.

Αθηνά Γουβιά

Κοινωνική λειτουργός/ εκπαιδευόμενη ψυχοθεραπεύτρια, Υπεύθυνη Κοινωνικής Υπηρεσίας

Δρ. Μαρούλα Κανταράκη

Κοινωνιολόγος, Επιστημονικό στέλεχος της ΧΕΝ Ελλάδος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια