Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Elite League Ερρίκος Ντυνάν: ΝΕ Μεγαρίδος – Αμύντας Σάββατο 11 Νοεμβρίου | 17:00

Η Elite League Ερρίκος Ντυνάν, όπως έχει ονομαστεί πλέον η Α2 Εθνική κατηγορία συνεχίζει την πορεία της και για την 7η αγωνιστική, ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας Υμηττού πηγαίνει στα Μέγαρα για να αντιμετωπίσει τη Νεανική Εστία, με το μυαλό και στη ρεβάνς της ήττας του, την περασμένη σεζόν (69-67), με ένα μακρινό σουτ στη λήξη της αναμέτρησης, που έδωσε, στους γηπεδούχους, την παρθενική τους νίκη στην κατηγορία.

Την τρέχουσα σεζόν η ομάδα των Μεγάρων, που ιδρύθηκε το 1974, έχει 4 νίκες σε 6 αναμετρήσεις και αγωνίζεται, για δεύτερη φορά στη δεύτερη τη τάξει Εθνική κατηγορία και εκτός της άλλης αναμέτρησης της προηγούμενης σεζόν, του Β΄γύρου, στον Υμηττό, που κρίθηκε με ένα καλάθι (71-73), οι αντίπαλοι έχουν μία ακόμη συνάντηση στην ιστορία τους, στο Κύπελλο, το 1985, με τους Υμηττιώτες να επιστρέφουν από τα Μέγαρα με την πρόκριση. Αναλυτικότερη παρουσίαση στο αφιέρωμα της σεζόν 2022-23 του επίσημου ιστότοπου του Αμύντα,  Οι νέοι αντίπαλοι της Α2 Ανδρών και η προϊστορία | Μέρος 5ο.

Στο τιμόνι την οδηγεί ο Γιώργος Μάνταλος, που συνεχίζει για 9η συνεχόμενη χρονιά.

κλειστό Μεγάρων – ΝΕΜ BC Arena | Σάββατο 11 Νοεμβρίου | 17:00

Νεανική Εστία Μεγαρίδος – ΑΟ Αμύντας

Διαιτητές: Μάνος, Σπυρόπουλος και Καραμπιτσάκος (κομισάριος Κουλούρης)


Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο YouTube, στην ακόλουθη διεύθυνση,


Elite League Ερρίκος Ντυνάν, 7η αγωνιστική, Μεγαρίδα-Αμύντας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια