Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΟΥΛΑΡΗΣ: «ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΧΘΕΣΙΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ» «Φίλες και φίλοι,

Ο πρώτος γύρος των εκλογών «φαίνεται» να ολοκληρώθηκε χθες.

Οι πολίτες της Δάφνης και του Υμηττού έδωσαν ένα πολιτικό μήνυμα με δύο όψεις.

Από τη μια πλευρά η τεράστια αποχή από την κάλπη καταγράφει την αδιαφορία για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, δίνοντας τη δυνατότητα 4 στους 10 δημότες να αποφασίζουν για τους υπόλοιπους.

Από την άλλη, βέβαια, καταγράφουμε ένα ποσοστό που είναι αυξημένο κατά 25% από το 2019. Αγωνιστήκαμε με αξιοπρέπεια και ήθος όμως η προσπάθειά μας σίγουρα δεν δικαιώνεται με βάση το αποτέλεσμα αυτό, όπως καταγράφεται αυτή τη στιγμή.

Οι κύριοι Μπινίσκος και Τσιλίφης διοικούν την πόλη μας σταθερά τα τελευταία 21 χρόνια.

Για μας, ως Παράταξη, αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Με την ψήφο σας προς αυτούς, τους δίνετε την ευκαιρία να ολοκληρώσουν το «έργο» τους, μιας και «μιλούν με έργα».

Η αμφισβήτηση του αποτελέσματος από εμάς, προκύπτει από την οριακή διαφορά και έρχεται ως φυσικό επακόλουθο.

Η Παράταξή μας, Δάφνη-Υμηττός Πόλη Φωτεινή, καταθέτει άμεσα ένσταση για επανακαταμέτρηση των ψήφων και επανέλεγχο της διαδικασίας, σύμφωνα με την κείμενη διαδικασία.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας που προσήλθαν και στήριξαν την υποψηφιότητά μας, αναζητώντας μία διέξοδο στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε στην πόλη μας, τα τελευταία 21 χρόνια.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, πιστεύουμε ότι στο άμεσο μέλλον οι πολίτες θα καταλάβουν ότι το μέλλον των παιδιών μας, κρίνεται από τις επιλογές μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια