Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δήλωση Δημάρχου Δάφνης-Υμηττού μετά το αποτέλεσμα του 1ου γύρου των δημοτικών εκλογών

Μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών που φέρνουν την παράταξη του δημάρχου Τάσου Μπινίσκου στην πρώτη θέση, με μικρή βέβαια διαφορά από τον δεύτερο Νίκο Τσιλίφη, ο δήμαρχος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η φετινή κάλπη στήθηκε με διαφορετικές συνθήκες, όμως η πλειονότητα των συμπολιτών μας, επιβεβαίωσε στην πράξη, ότι εξακολουθεί να έχει εμπιστοσύνη στον συνδυασμό μας «Η πόλη μάς ενώνει Δάφνη – Υμηττός» δίνοντάς μας την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ!

Το πρώτο «crash test» το περάσαμε ΜΑΖΙ και προχωράμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ στις κάλπες ξανά την επόμενη Κυριακή, όπου το αποτέλεσμα της ΝΙΚΗΣ θα δικαιώσει τους κόπους της θητείας μας!
Φίλοι μου, είμαι εδώ!
Με κάθε ειλικρίνεια και σεβασμό, με την απλότητα που διακρίνει τον άνθρωπο που γνωρίζετε, με περισσότερη εμπειρία, με πάθος και εξωστρέφεια να οδηγήσω τη Δάφνη και τον Υμηττό στην επόμενη μέρα.
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της ψυχής μου για την στήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας την επόμενη Κυριακή στις κάλπες ακόμα πιο δυνατοί και συσπειρωμένοι και είμαι σίγουρος πως η ΠΟΛΗ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!
Ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού
Τάσος Μπινίσκος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια