Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών "Ο Μακρυγιάννης" για το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης-Οκτωβρίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Ανακοίνωση Συλλόγου Εκπαιδευτικών Δάφνης-Υμηττού, Νέου Κόσμος, Αγίου Αρτεμίου "Ο Μακρυγιάννης" για το πρόγραμμα εορτασμού της 28ης-Οκτωβρίου του Δήμου Δάφνης-Υμηττού

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Δάφνης-Υμηττού για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, που εστάλη στις σχολικές μονάδες του συλλόγου μας, απεικονίζει στο εξώφυλλό του φωτογραφία του δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, όπου μεταξύ των άλλων τον χαρακτηρίζει πολιτικό ηγέτη και άνθρωπο του πνεύματος.

Η ιστορία της συγκεκριμένης περιόδου έχει καταγραφεί και σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί να υπάρξει παραχάραξη αυτής.

Πρόκειται περί μιας ανιστόρητης ενέργειας και οι εμπνευστές αυτής θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις γι' αυτό τους το ολίσθημα απέναντι στους αγωνιστές και τους ήρωες του έπους του 1940.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. "ο Μακρυγιάννης" εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και καλεί τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού να προχωρήσει άμεσα στην ανακοινοποίηση του προγράμματος εκδηλώσεων της 28ης Οκτωβρίου, όπως το απαιτούν οι ιστορικές μνήμες της ένδοξης αυτής περιόδου.

Ο Πρόεδρος

Τάκης Ρουμπής

Η Γ. Γραμματέας

 Ελισάβετ Σπυριδάκη

Ανακοίνωση για το ίδιο θέμα έχουν εκδώσει:


 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια