Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ανδρουλάκης Ανδρέας - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού - Πολίτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού


Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Κρήτη και κατοικώ στη Δάφνη.
Είμαι απόφοιτος πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Από τον Σεπτέμβριο του 2019 είμαι δημοτικός σύμβουλος Δάφνης-Υμηττού, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.
Από το 2004 έως το 2017 υπηρέτησα ως καθηγητής πληροφορικής σε πλήθος σχολείων μεταξύ αυτών και σε σχολεία του δήμου μας. Έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός πληροφορικής στις περισσότερες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων (ΙΝΕΠ – Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης), ΙΕΚ,ΚΕΚ,ΚΕΕ (Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων) κτλ.
Εργάστηκα στην Εθνική Βιβλιοθήκη συμβάλλοντας στη μετάβασή της στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Με πρωτοβουλία μου έχουν πραγματοποιηθεί προγράμματα δωρεάς υπολογιστών σε σχολεία του δήμου μας από την Εθνική Βιβλιοθήκη. Από το 2018 εργάζομαι στο τμήμα Καινοτομίας & Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Εσωτερικών.
Από το 2020 υπηρετώ στο τμήμα μηχανογράφησης του δήμου Αγίου Δημητριου.
Ως εκπαιδευτικός, έχω βραβευθεί σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ιστοσελίδας και ρομποτικής.
Από το 2022 είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Προτύπου Γυμνασίου Αθηνών καθώς και μέλος του συντονιστικού Προτύπων της Αττικής.
Είμαι παντρεμένος με τη Μαρία Βαρδάκη και έχουμε δύο παιδιά.
Μέσα από την εμπειρία των τελευταίων τεσσάρων χρόνων στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δάφνης-Υμηττού, πιστεύω πλέον ακράδαντα ότι μόνο με την παράταξη ” Πολίτες σε Κίνηση” με επικεφαλής την Όλγα Χριστινάκη, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα συλλογική ταυτότητα, όπου η γνώση γίνεται σχεδιασμός και ο σχεδιασμός έργο.

https://www.androul.com/


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια