Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δήμος Δάφνης-Υμηττού: Πρόσληψη ιδιωτικής εταιρίας security για τη φύλαξη και φρούρηση Δημοτικών χώρων στο δήμο Δάφνης-Υμηττού

Μετά την κατακραυγή των πολιτών από τη δημοσίευση βίντεο με ανήλικα παιδιά να παίζουν ανενόχλητα  με τα μηχανήματα των έργων στην πλατεία Δημαρχείου Δάφνης, ο δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού αποφάσισε την πρόσληψη της ιδιωτικής εταιρίας security BRINK’S για τη φύλαξη και φρούρηση Δημοτικών Κτιρίων, Δημοτικών Εγκαταστάσεων, Πλατειών, Σχολείων, Αθλητικών Κέντρων και άλλων χώρων.

Η υπηρεσία θα έχει συνολικό κόστος για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού 35.116,80 €, (17.558,40 € το 2023 και 17.558,40 € το 2024), διάρκεια 12 μηνών και μηνιαίο κόστος 2.926,4 €.

Η φύλαξη των κτιριακών εγκαταστάσεων των δέκα (10) σημείων (δημοτικών κτιρίων, δημοτικών εγκαταστάσεων, πλατειών , σχολείων και άλλων χώρων) που βρίσκονται εντός του Δήμου Δάφνης-Υμηττού θα γίνεται για 365 ημέρες το χρόνο μεταξύ των ωρών 22:00 έως και 03:00, καθώς επίσης θα πραγματοποιούνται και γενικές περιπολίες / διελεύσεις στις γειτονιές του Δήμου στο ωράριο αυτό.

Τα δέκα (10) σημεία (δημοτικά κτίρια, δημοτικές εγκαταστάσεις, πλατείες , σχολεία και άλλοι χώροι) που βρίσκονται εντός του Δήμου Δάφνης-Υμηττού και η συχνότητα διελεύσεων είναι:

Δείτε εδώ ολόκληρη την απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια