Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


(Βίντεο)Ανήλικα παιδιά παίζουν με τα μηχανήματα στην πλατεία Δημαρχείου Δάφνης


Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media από τον Δήμο Ψωφάκη, πρόεδρο της Ένωσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δάφνης-Υμηττού & Ν. Κόσμου, εμφανίζονται ανήλικοι μαθητές να κάνουν βόλτες μέσα στον χώρο όπου πραγματοποιούνται τα έργα στην πλατεία Δημαρχείου της Δάφνης.
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού το συγκεκριμένο βίντεο που γυρίστηκε πριν από περίπου 20 μέρες, δεν είναι το μοναδικό!
Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, σε ερώτηση της Όλγας Χριστινάκη (Πολιτες σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού) ο δήμαρχος Τάσος Μπινίσκος ανέφερε ότι άμεσα μετά το περιστατικό προσλήφθηκε από τον εργολάβο φύλακας, όμως αξίζει να αναφερθεί ότι το θέμα είχε επισημανθεί από την κα Χριστινάκη και στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο (27/6/2023) χωρίς ο δήμαρχος τότε να απαντήσει κάτι συγκεκριμένο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια