Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Εγκυμονούν κινδύνους τα ακλάδευτα πεύκα στον περίβολο του Γυμνασίου Δάφνης -Υμηττού


Οι παρακάτω εικόνες με τα ακλάδευτα πεύκα, τα κλαδιά των οποίων φθάνουν μέχρι τον δρόμο, βρίσκονται σε κατοικημένη περιοχή στον περίβολο του Γυμνασίου Δάφνης -Υμηττού επί της λεωφόρου Ηλιουπόλεως απέναντι από την οδό Κύπρου.

Στο σημείο βρίσκονται τουλάχιστον 20 πεύκα και αρκετά από αυτά, κυρίως στο βάθος έχουν ξερά κλαδιά, ενώ το έδαφος που φύονται είναι γεμάτο από ξερές πευκοβελόνες και κουκουνάρια. Οι συγκεκριμένες εικόνες δεν είναι σημερινές αλλά υφίστανται αρκετό καιρό.

Μήπως ο Δήμος και οι λοιπές αρμόδιες υπηρεσίες θα πρέπει να μεριμνήσουν εγκαίρως, για τον καθαρισμό και το κλάδεμα των δέντρων, σε μια εποχή που οι πυρκαγιές έχουν γίνει καθημερινό εφιαλτικό φαινόμενο για τη χώρα, πριν συμβεί το απευκταίο; 
Πηγή: zougla.gr

Το θέμα έθεσε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο Δάφνης-Υμηττού η Όλγα Χριστινάκη, επικεφαλής τον Πολιτών σε Κίνηση Δάφνης-Υμηττού και η απάντηση που πήρε από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο είναι ΔΕΔΔΗΕ, ενώ η ΔΕΔΔΗΕ αντίστοιχα ισχυρίζεται ότι από τη στιγμή που τα πεύκα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο του σχολείου αρμόδιος είναι ο δήμος.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια