Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ο Αντώνης Λουδάρος υποψήφιος με την δημοτική παράταξη «Πόλη Φωτεινή» του Γιώργου Δαουλάρη

Ήταν «μια μέλισσα τον Αύγουστο», και έγινε η μέλισσα που μετακόμισε στη Δάφνη! Ο Αντώνης Ζαχαράκης Λουδάρος στηρίζει ενεργά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, την Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη «Πόλη Φωτεινή» με υποψήφιο δήμαρχο Δάφνης Υμηττού τον Γιώργο Δαουλάρη.

Της Βίβιαν Μπενέκου - espressonews.gr

Αυτό δήλωσε στη στήλη μας ο υποψήφιος δήμαρχος Δάφνης Υμηττού και προσωπικός φίλος του Παύλου Γερουλάνου, ο Γιώργος Δαουλάρης, χαρούμενος που ο Αντώνης τού είπε το «ναι»! Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει κρατήσει και το επώνυμο «Ζαχαράκης», που είναι της θείας του, ως δείγμα ευγνωμοσύνης σε αυτήν, καθώς τον μεγάλωσε όταν έχασε πολύ μικρός τη μητέρα του.


«Ο Αντώνης μεγάλωσε στη Δάφνη και τα παιδικά του χρόνια τα θυμάται με πολύ παιχνίδι, με σινεμά στο καλοκαιρινό Ριρίκα-σινέ “Δάφνη”, και τον χειμώνα στη “Νανά”, στο “Ατλαντίς”. Μαζί με τους φίλους του έβλεπαν τις παλιές ελληνικές ταινίες και την επόμενη μέρα υποδύονταν τους πρωταγωνιστές της χθεσινής ταινίας.

Θυμάται πως με την παρέα του έπαιζαν σε ένα σπίτι, όπου παλαιότερα έμενε ένας ζωγράφος. Το σπίτι αυτό σήμερα είναι το Μουσείο Μπουζιάνη, του μεγαλύτερου Ελληνα εξπρεσιονιστή ζωγράφου» λέει στη στήλη μας ο Γιώργος Δαουλάρης μιλώντας για τον γνωστό ηθοποιό.

Μόλις πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Αντώνης Λουδάρος παρευρέθη στην ετήσια πολιτιστική εκδήλωση και στη γιορτή λήξης του σχολικού έτους στο 2ο Λύκειο Δάφνης, το σχολείο δηλαδή που τελείωσε και ο ίδιος. Παρακολούθησε το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα των μαθητών στο αμφιθέατρο της Γράμμου, στο οποίο κι εκείνος έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα ως μαθητής.

Στο κλείσιμο της γιορτής θέλησε να παροτρύνει τα παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους, ανεξάρτητα από το πού ξεκινάνε. Στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ο ηθοποιός δηλώνει «παρών» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον τόπο όπου μεγάλωσε, τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού. 

Φέτος τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια βρίθουν καλλιτεχνών!

Πηγή:  Βίβιαν Μπενέκου - espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια