Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ στον Δήμο Δάφνης – Υμηττού (Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής) Τρίτη 20.06.2023 πρώην Δημαρχείο Υμηττού

Στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, ανακοινώνει τη διανομή των παρακάτω τροφίμων και προϊόντων βασικής υλικής συνδρομής στους ενεργούς δικαιούχους του προγράμματος, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα :

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

Η παραλαβή των τροφίμων και προϊόντων θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, στην ισόγεια αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Υμηττού (Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, Υμηττός, τηλ. επικοινωνίας 210-9700300 ΚΑΙ 210-7629770).


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:

Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο (όχι φωτοτυπία)

Αριθμός ΑΜΚΑ αιτούντος.

Σε περίπτωση κωλύματος του δικαιούχου, θα πρέπει ο εκπρόσωπος να προσκομίσει τα ίδια δικαιολογητικά και την δική του Αστυνομική Ταυτότητα ή την νόμιμη εξουσιοδότηση.

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι να τηρήσουν την ώρα προσέλευσης που θα αναγράφεται στο μήνυμα που θα λάβουν στα κινητά τους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια