Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Δάφνη-Υμηττός: Αντίπαλοι στις δημοτικές Μπινίσκος και Τσιλίφης «παιδιά» του πρώην δήμαρχου Δάφνης Μιχάλη Σταυριανουδάκης

Του Περικλή Καπετανόπουλου e-ota.gr

Στη Δάφνη, την ιστορική γειτονιά των Νοτίων Προαστίων, εμφανίζεται εικόνα διάσπασης στην παράταξη που διοικεί τον Δήμο με δυο υποψήφιους δημάρχους από τον χώρο της Ν.Δ., για πρώτη φορά μετά το 1998. Ο σημερινός δήμαρχος Αναστάσιος Μπινίσκος και ο Νικόλαος Τσιλίφης αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δήμαρχος μέχρι το Μάρτιο του 2023 που και οι δυο είναι «παιδιά» του πρώην δήμαρχου Δάφνης (1998-2019) Μιχάλη Σταυριανουδάκη, θα διεκδικήσουν επικεφαλής αντίπαλων συνδυασμών την ψήφο των πολιτών στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου.

Στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού, που δεν τον λες και μεγάλο πληθυσμιακά, είναι πολλές οι φιλοδοξίες και μέχρι στιγμής είναι οχτώ (8) αυτοί που έχουν δηλώσει διεκδικητές για την θέση του δημάρχου. Μετά τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου, όμως ίσως να αλλάξουν τα πράγματα…

Πηγή: e-ota.gr

Σχολιασμός στο άρθρο από dafnoula.com
Έχει ενδιαφέρον σχετικά με το άρθρο ότι:
  • Ο δημοσιογράφος-συντάκτης του άρθρου και όχι μόνο αυτός, δεν γνωρίζουν ότι και το 2019 είχαμε 2 υποψήφιους Δημάρχους προερχόμενους από τη ΝΔ(Μπινίσκος-Αναστασόπουλος). 
  • Υπάρχει πολύς κόσμος που δεν ξέρει μέχρι και την ημέρα που θα ψηφίσει, ότι και φέτος έχουμε 2 υποψηφιότητες προερχόμενες από τη Νέα Δημοκρατία, αφού οι περισσότεροι πολούν ανεξαρτησία ή εξάρτηση στον κόσμο ανάλογα με ότι τους συμφέρει.
  • Υπάρχουν ακόμη και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν γνωρίζουν με τι παράταξη κατεβαίνουν οι ίδιοι στις εκλογές!
  • Η πόλη μας είναι η Δάφνη-Υμηττός και όχι μόνο η Δάφνη.
  • Η φωτογραφία καλό θα ήταν να δείχνει το δημαρχείο Δάφνης-Υμηττού και όχι του Πειραιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια