Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Κουκουνιάς: Το συγκινητικό αντίο στον Αμύντα σε «τελευταίο χορό» με σφραγίδα (pic)


Ο Πάνος Κουκουνιάς αποτελούσε για χρόνια ένα παίκτη που ήταν άμεσα συνδεδεμένος με τον Αμύντα, και μετά το πέρας της 13ης χρονιάς με τα «πορτοκαλί» αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο 35χρονος πάουερ φόργουορντ ήταν καθοριστικός για τη νίκη μια κατηγορία της ομάδας του στο Αγρίνιο, έχοντας δυο καθοριστικά τρίποντα, και σε ανάρτηση του αποχαιρέτησε με συγκινητικό τρόπο, μια ομάδα που αποκάλεσε δεύτερο σπίτι του.

Αναλυτικά έγραψε :

«Για μένα κλείνει σήμερα εδώ ένας κύκλος!!!Είναι μια δύσκολη απόφαση την οποία σκέφτηκα πολύ. Σκέφτηκα αρκετούς μήνες, αλλά πλέον νομίζω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση που παίρνω. Ο Αμύντας είναι μια ομάδα την οποία οφείλεις να αγαπάς και να υποστηρίζεις.

Υπάρχει ο σύλλογος, η οικογένεια Ζούπα που είναι πίσω απ αυτόν κ ολοι οι άνθρωποι της ομάδας δίπλα που αποτελούν αυτή την ομάδα-κόσμημα για τον χώρο!!!

Ο Αμύντας είναι το δεύτερο σπίτι μου.

Έκανα φίλους ζωής κ η οικογένεια μου "μεγάλωσε"!!!

Πάντοτε έβαζα τον Αμύντα βασική προτεραιότητα στη ζωή μου!!!

Σήμερα ήταν ένα περίεργο συναίσθημα για μένα, είχα ένα βάρος απ την αρχή του αγώνα. Μετά το ματς έβγαλα για τελευταία φορά τη φανέλα της ομάδας μου. Δεν χρειάζεται πια.

Ευχαριστώ πάνω απ'όλα την οικογένεια μου...την γυναίκα μου, τους γονείς μου ,τον αδερφό μου, τον θείο μου κ τους παιδικούς μου φίλους!!!!

Ήταν όλοι τους οι πιο πιστοί μου υποστηρικτές σε όλη αυτή την πορεία, ανέχτηκαν την κούραση-τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα κ όποιες υπερβολές "κουβαλάει" μαζί της η τρέλα μου για το άθλημα!!!

Σήμερα αισθάνομαι παράξενα. Θα μου λείψουν όλα αυτά, για μήνες, ίσως για χρόνια, ίσως για πάντα, δεν το γνωρίζω. Ξέρω όμως ότι τα έδωσα όλα!!!

Σας ευχαριστώ για όλα....

#MrKukuisout....».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια