Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Η παράσταση για την Άρτεμη και την προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της σήμερα στον ΦΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, ημέρα της Μητέρας η παιδική θεατρική παράσταση "Ο Ελαφοβασιλιάς" στο κατάμεστο θέατρο του ΦΟΥ στον Υμηττό, αφιερωμένη στην Άρτεμη και στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Και Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού

Με τον πιο υπέροχο τρόπο γιορτάσαμε σήμερα τη ΜΗΤΕΡΑ, την αγάπη της, την αγωνία της, την αγκαλιά της! 

Σας ευχαριστούμε όλους ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που γεμίσατε ασφυκτικά τον ΦΟΥ για τη θεατρική παράσταση "Ο Ελαφοβασιλιάς", την αφιερωμένη στην Άρτεμη και στην προσπάθειά της να σταθεί στα πόδια της. 

Ευχαριστούμε το ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ ΘΕΑΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και τον σκηνοθέτη κ. Βαγγέλη Βαροτσάκη. 

Ευχαριστούμε τον Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού και την πρόεδρο κ. Λένα Ρούσσου. 

Ευχαριστούμε τον κ. Κώστα Φάμελλο για τη μεταφορά των σκηνικών. 

Ευχαριστούμε τον κ. Θάνο Μαργαρίτη για την τεχνική βοήθεια.

Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε και μας τιμήσατε με την παρουσία σας και που συλλέξαμε μαζί το ποσό των 1052,17 ευρώ. 

Ένα ποσό που ήρθε να προστεθεί στα 11.148 ευρώ που συγκεντρώσαμε από τη λαχειοφόρο μας αγορά, με τα ΔΣ των συλλόγων γονέων στις επάλξεις, αλλά και τη συμμετοχή και άλλων σωματείων και ιδιωτών. Πολλές ευχαριστίες στο ξενοδοχείο Ηλιαχτίδα στις Ροβιές για τα τρία υπέροχα δώρα, καθώς και στην κα. Πόπη Τρουλλινού Πειρουνακη για την αυθόρμητη και αθόρυβη προσφορά μιας εικόνας της Παναγίας.

12.200,17 ευρώ λοιπόν και όλη μας την αγάπη για να πετάξει στην Αμερική η Άρτεμις! Πόσο υπέροχοι οι σύλλογοι γονέων όταν απλώνουν την αγάπη τους!!!!! 

ΔΩΔΕΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ αγκαλιές!!! 

Αρτεμις ένα γενναίο παιδί 

δικτυο αλληλεγγυης ηλιου-πόλις 

Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού 

ΥΓ Τα τρία δώρα για τις Ροβιές κληρώθηκαν στους λαχνους 802Η, 012Μ και 249Δ και η εικόνα στον λαχνό 634Κ. Παρακαλούμε τους τυχερούς να επικοινωνήσουν με την πρόεδρο της Ένωσης Όλγα Χριστινάκη (6973309353)

Σε σχετική ανάρτησή της η πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δάφνης-Υμηττού Όλγα Χριστινάκη αναφέρει:

Οι συγκινήσεις που έχω ζήσει ως πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Δάφνης Υμηττού Ενωση Συλλόγων Γονέων Και Κηδεμόνων Δάφνης Υμηττού θα μπορούσαν να συνοψιστούν στη σημερινή υπέροχη αγκαλιά που γίναμε!

12.200,17 ευρώ μαζεύτηκαν για τη μικρή μας φίλη και θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω έναν έναν τους συλλόγους γονέων που έτρεξαν αυτή την προσπάθεια, αλλα και όλους τους υπόλοιπους που την πλαισίωσαν! Και αυτή η "κούρσα" αγάπης έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Μια υπέροχη θεατρική παράσταση από το Αλληλέγγυο Θέατρο Ηλιούπολης δικτυο αλληλεγγυης ηλιου-πόλις στον υπέροχο Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού
Τι να πω; Θα πω, μέρα που είναι, ένα ευχαριστώ στα παιδιά μου, γιατί αυτά μου χάρισαν αυτό το μοναδικό ταξίδι στην αγκαλιά των σχολείων!!!
Χιλιάδες ευχαριστούμε! Σε όλους σας!








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια