Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Με επιτυχία το 2ο Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Δάφνης-Υμηττού

 Την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε στο 2ο δημοτικό σχολείο Δάφνης, το 2ο μαθητικό Τουρνουά σκακιού υπό την διοργάνωση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Δάφνης-Υμηττού και την υλικοτεχνική υποστήριξη του ΣΟ Καλλιθέας.

Μία διοργάνωση η οποία άφησε κι εφέτος πολύ καλές εντυπώσεις. 

Η ενημέρωση από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Δήμου Δάφνης-Υμηττού : 

Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη την Κυριακή, 28 Μαΐου, το τουρνουά σκάκι για μαθητές δημοτικών σχολείων του δήμου μας, που διοργανώσαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και φιλοδοξούμε να κάνουμε θεσμό.

Ευχαριστούμε πολύ όλους για τα καλά σας λόγια και υποσχόμαστε να βάλουμε τα δυνατά μας για ακόμα καλύτερα….

Ευχαριστούμε τον Αντώνη Ξυλογιαννόπουλο για τον συντονισμό, καθώς και όλους τους προπονητές σκάκι των συλλόγων γονέων.

Ευχαριστούμε τον Σκακιστικό Όμιλο Καλλιθέας για την υλικοτεχνική βοήθειά του, όπως επίσης και τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού κο Καλατζή και κα Μπάφη.

Ευχαριστούμε το 2ο Δημοτικό Δάφνης για τη φιλοξενία του και τον οικείο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, είτε πήραν κάποιο κύπελλο/μετάλλιο είτε όχι, γιατί πρωτίστως σημασία έχει το «παιχνίδι». Σε όλα τα παιδιά δόθηκε δίπλωμα συμμετοχής.

Στη συνολική βαθμολογία πρώτο σχολείο αναδείχθηκε το 4ο Δημοτικό Υμηττού, δεύτερο σχολείο το 7ο Δημοτικό Δάφνης και τρίτο σχολείο το 2ο Δημοτικό Δάφνης.

Το ραντεβού ανανεώνεται για του χρόνου!




 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια