Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ σε Δάφνη και Υμηττό καταγγέλλουν το κατέβασμα αφισών και πανό στην περιοχή. Φαίνεται ορισμένοι δεν μπορούν να κρύψουν το ζόρι τους από το μήνυμα που μεταφέρουν αυτές τις μέρες τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, σε κάθε χώρο συγκέντρωσης της εργατιάς, της νεολαίας, της λαϊκής οικογένειας. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το επιλεκτικό κατέβασμα των υλικών για την αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσουμπά, στο Σύνταγμα, μετά μάλιστα από περιοδεία της Κανέλλας Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα της Αττικής, στους εργαζόμενους του Δήμου. Αντί σχολίου θα τολμήσουμε να πούμε: Ραντεβού στην μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 17/05/2023 στις 20:00.

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ σε Δάφνη και Υμηττό καταγγέλλουν το κατέβασμα αφισών και πανό στην περιοχή. Φαίνεται ορισμένοι δεν μπορούν να κρύψουν το ζόρι τους από το μήνυμα που μεταφέρουν αυτές τις μέρες τα μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, σε κάθε χώρο συγκέντρωσης της εργατιάς, της νεολαίας, της λαϊκής οικογένειας. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το επιλεκτικό κατέβασμα των υλικών για την αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσουμπά, στο Σύνταγμα, μετά μάλιστα από περιοδεία της Κανέλλας Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα της Αττικής, στους εργαζόμενους του Δήμου.

Αντί σχολίου θα τολμήσουμε να πούμε: Ραντεβού στην μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Σύνταγμα, την Τετάρτη 17/05/2023 στις 20:00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια