Για να ενημερώνεστε καθημερινά για τα νέα της Δάφνης-Υμηττού, γραφτείτε στις σελίδες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Facebook Group, Instagram, Twitter.


Ηλιούπολη: Οι εκδηλώσεις του δήμου για τις Απόκριες - 18-19 Φεβρουαρίου 2023

 


Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, μια μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και πολλές εκπλήξεις έχει ετοιμάσει ο δήμος Ηλιούπολης για τις Απόκριες.

Αναζητώντας µία διέξοδο ανακούφισης από την καθημερινότητα και τη μονοτονία, αλλά και επιδιώκοντας µία απόδραση γέλιου και ζεστής επικοινωνίας µε όλους τους δημότες, ύστερα από τρία περίπου χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει Αποκριάτικες Εκδηλώσεις.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17:00-18:30 στην πλατεία Φλέμινγκ σε συνεργασία με το Σώμα Οδηγισμού Τ.Τ. Ηλιούπολης θα γίνει το «Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού» στους δρόμους της Ηλιούπολης με αφετηρία και τερματικό προορισμό την Πλατεία Φλέμινγκ. Συμμετέχει η Ομάδα Βραζιλιάνικων Κρουστών Quilombo, η οποία θα μας ξεσηκώσει με τους ήχους, τον χορό και τη ζωντάνια της.

Την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 στις 11:30 π.μ. ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης και τον Πρόεδρό του κ. Θανάση Μπίρλη διοργανώνει μεγάλη καρναβαλική παρέλαση, με τη συμμετοχή των Σχολείων, Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων, Πολιτιστικών Συλλόγων, Φορέων, Σωματείων και πολιτών, στέλνοντας μηνύματα αγάπης, χαράς και κεφιού.


Η αποκριάτικη συγκέντρωση για την παρέλαση του καρναβαλιού θα γίνει στο Νησάκι, όπου θα είναι η αφετηρία, με τερματισμό την Πλατεία Eθνικής Αντιστάσεως.

Μετά το πέρας της παρέλασης, θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τον Bo και την Ειρήνη Παπαδοπούλου, καθώς και ξέφρενο πάρτι σε λάτιν ρυθμούς.

«Είμαστε εδώ, δυνατότεροι από πριν, και έτοιμοι για το καλύτερο. Όλοι όσοι αποτελούν τη δύναμη αυτού του καρναβαλιού βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας και ένα είναι το σίγουρο: το Καρναβάλι της Ηλιούπολης θα έχει μεγάλη συμμετοχή, υπέρμετρη φαντασία, ένταση, μουσική και άφθονο χορό!», τονίζει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης, ενώ προσθέτει: «Eυχαριστώ θερμά για τη συμβολή της τη θεατρολόγο Αργυρώ Δημακέα και τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο, με τον οποίο οργανώσαμε -από την αρχή της θητείας μας- το Καρναβάλι στην πόλη».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια